Θέλει και μπορεί την καλή αρχή και στους ομίλους του Κυπέλλου η Νίκη

Με τη Δόξα Δράμας απέδειξε ότι είναι ικανή για το καλύτερο και  ανάγκασε μία από τις πιο ακριβές ομάδες στη Football League να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Σήμερα στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου επιδιώκει απέναντι στην εξίσου δυνατή και πιο υποψιασμένη Κέρκυρα να κάνει την ιδανική αρχή στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι κυανόλευκοι φιλοξενούν για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου την ισχυρή ομάδα του Δημήτρη Σπανού, που θεωρείται ένα από τα δυνατά φαβορί για άνοδο και επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ και με τον κόσμο στο πλευρό της και χωρίς άγχος θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου αποτελείται από τους: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Έρβιστ Μετούσι, Τάσο Καντούτση, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Νίκο Παπαδήμα, Βασίλη Λάιο, Βασίλη Ρόβα, Λόρι Κέρι, Γιώργο Ιορδανίδη, Νέτι Μέτσε, Σταύρο Βουρδάκη, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Δωματά, Φάμπιο Ταβάρες, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννη Ντινιωτάκη, Κρίστοφερ Μακένγκο και Αλέξανδρο Αναστασίου”.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Δημήτρης Σπανός, προπονητής της Κέρκυρας, για την αποστολή της ομάδας του, είναι οι εξής 20: Κουτζαβασίλης, Βουτσελάς, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Παναγιωτίδης, Ιωάννου, Nikic, Αναστασόπουλος, Κρητικός Ν., Κρητικός Σ., Vila, Κόντος, Βλάχος, Σιατραβάνης, Inacio, Ζορμπάς, Αθανασόπουλος, Αποστολίδης, Γεωργακόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πανυτσίδης από την Κοζάνη και βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Παπαδάκης από την Ημαθία και Βασίλης Μάνος από τη Λάρισα, ενώ  τέταρτος ο Γεώργιος Μελιτζανίδης από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Λιανός από τη Βοιωτία. Με τον Πανυτσίδη η Νίκη έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα στις αναμετρήσεις που τον έχει συναντήσει.

Όπως και με τη Δόξα Δράμας, έτσι και με την Κέρκυρα σήμερα, η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου αποφάσισε να ορίσει την τιμή των εισιτηρίων για την ανατολική θύρα στα 10 ευρώ, ώστε να κατευθυνθεί πάλι ο κύριος όγκος των φιλάθλων εκεί, και στα 15 ευρώ στη σκεπαστή.

Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την αποκλειστικά από την Α’ Πεζογέφυρα, όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η Β’ Πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή. Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου των κατόχων προσκλήσεων αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 15€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.