Επιδιώκει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη με τα Σέλλανα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου, ο Α.Ο. Σελλάνων, στη σύντομη παρουσία του στη Γ’ Εθνική έχει υποκύψει μέχρι στιγμής και στις τρεις αναμετρήσεις που τέθηκε αντιμέτωπος με τους ερυθρολεύκους. Την προσεχή Κυριακή το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη επιδιώκει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη επί της καρδιτσιώτικης ομάδας, που θα αποτελέσει και το πρώτο από τα τέσσερα τρίποντα, τα οποία επιβάλλεται να κατακτηθούν, ώστε να αναδειχθεί ο Ολυμπιακός πρωταθλητής και να κερδίσει την απευθείας άνοδο.

Στον περσινό πρώτο γύρο (22/10/17) οι ερυθρόλευκοι με τον Κώστα Μπράτσο στον πάγκο τους επιβλήθηκαν στο ΕΑΚ με 2-1 των Σελλάνων, με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στο 88’ από τον Μέμο, ενώ είχαν προηγηθεί τα τέρματα του Βασίλιεβιτς στο 44’ και του Βουκομάνοβιτς στο 58’, με τον νυν παίκτη της Νίκης να ισοφαρίζει προσωρινά.

Στον δεύτερο γύρο της σεζόν 2017-18 ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Λάκη Μπακάλη στον πάγκο του (4/2/18) είχε επικρατήσει με 0-1 στο Προάστιο Καρδίτσας με τέρμα του Λάζαρου Γελαδάρη στο 84’ με εξαιρετικό σουτ.

Τη αγωνιστική χρονιά που διανύουμε η βολιώτικη ομάδα πέρασε με 2-3 από την έδρα των Σελλάνων (25/11/18). Μπορεί να έμεινε πίσω στο 2’ με γκολ του Τσιρογιάννη, αλλά μέχρι το ημίχρονο είχε κάνει την ανατροπή, με τους Σερτζίνιο και Ζγκούρι να βρίσκουν δίχτυα στο 33’ και το 41’, ενώ ο Ναζίμ στο 81’ είχε κλειδώσει τη νίκη, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο 90’ από τον Πατσαρούχα.

Στα αγωνιστικά είναι βέβαιη η συμμετοχή των Μάντζιου και Ναζίμ, που δεν αγωνίστηκαν προληπτικά στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ενώ επιστρέφει από τιμωρία και ο Οικονομόπουλος. Σε ό,τι αφορά τον Γιακουμή, που έχει αποκομίσει έναν τραυματισμό στη μέση από τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, δεν μπορεί να πάρει μέρος στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα μπορέσει να δώσει το παρών την Κυριακή, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι. Η προπόνηση την Τετάρτη έγινε στο γήπεδο του Αερινού.

Σε ό,τι αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου με τα Σέλλανα, ορίστηκε να είναι ο Βαγγέλης Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους συντοπίτες του Βασίλη Καλύβα και Χρήστο Δόσκορη. Αυτό θα είναι το 18ο ματς για τον Λαθύρη σε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και Κύπελλο Ελλάδος, ενώ τον Ολυμπιακό τον έχει συναντήσει στις 10/11/18 στην ευρεία του νίκη με 5-0 επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.