Θέμα και «ερυθρόλευκης» ψυχολογίας

Δουλειά σε όλα τα επίπεδα απαιτείται για τον Ολυμπιακό Βόλου

Περιμένοντας την επιστροφή στη δράση, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να περιμένει τις συνθήκες εκείνες που θα δώσουν τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να βρεθούν και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό απέναντι στους αντιπάλους τους.

Αφού ορίστηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ αναμένεται και ο ορισμός του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου (αν γίνει γι’ αυτό το σαββατοκύριακο), αλλά πέρα από την προετοιμασία που καλείται να κάνει η ομάδα στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου είναι και η προσπάθεια για τη βελτίωση του ηθικού και της ψυχολογίας των μελών της ομάδας. Eίναι δεδομένο ότι οι παίκτες έχουν επηρεαστεί από τα αρνητικά αποτελέσματα και ο Βασίλης Βούζας με τους συνεργάτες του καλούνται να κάνουν το καλύτερο δυνατό και σ’ αυτόν τον τομέα, ώστε να καταγραφεί άμεση και πολύτιμη βελτίωση ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Aυτό είναι ίσως και το σημείο κλειδί για τον Ολυμπιακό Βόλου, που μονάδες διαθέτει, αλλά το σύνολο δεν έχει ανταποκριθεί έως τώρα. Αυτό εμμέσως πλην σαφώς τόνισε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, φέρνοντας μεταξύ άλλων τα χαρακτηριστικά παραδείγματα των Ξύδα, Στάμου και Φιλίποβιτς, παίκτες δηλαδή που μπορούν να προσφέρουν αλλά για διάφορους λόγους (οι δύο πρώτοι είχαν και τραυματισμούς) δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα έως τώρα. Πάντως ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα στο τέλος θα καταφέρει να βρει τον δρόμο του και να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, εκφράζοντας και τη στήριξή του στον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Βούζα.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βαθμολογικό θέμα, που θα πρέπει να λύσει άμεσα, και με δύο παιχνίδια λιγότερα από τις άλλες ομάδες (με Βέροια και ΠΑΟΚ Β’) και 15 ακόμη να απομένουν, μπορεί να ελπίζει. Αρκεί να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να πάρει θετικά αποτελέσματα τόσο εντός έδρας (είναι αδιανόητο να χάσει βαθμούς στη Νεάπολη αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία) αλλά και μακριά από τον Βόλο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.