Θεοδώρου στο «Magnesiasports»: «Πλήρες ρόστερ, βασισμένο στο φετινό για τη Γ’ Εθνική»

Αναζητώντας την ενίσχυση στο κέντρο

Ο Θάνος Θεοδώρου συνεχίζει και στη Γ’ Εθνική ως προπονητής του Μαγνησιακού αλλά αναλαμβάνει και το πόστο του τεχνικού διευθυντή, με τον ίδιο να κάνει λόγο για μία σημαντική λειτουργία και για οργανωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν, μιλώντας στο «Magnesiasports» μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Από την πλευρά του, ο Θάνος Θεοδώρου επισημαίνει στο «Magnesiasports» ότι: «Eίναι μία συνέχεια της συνεργασίας 2,5 ετών. Πάντα υπάρχουνε να κάνεις πράγματα στις ομάδες που ανεβαίνουν βήμα βήμα. Ο Μαγνησιακός είναι μία ομάδα που έχει εξέλιξη πολύπλευρη. Καμία φορά από ένα σημείο και μετά από τη στιγμή που γνωριζόμαστε και γνωρίζουμε τις ανάγκες του συλλόγου, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να βελτιώσουμε τις διαδικασίες και την οργάνωση. Για εμάς αυτό το κομμάτι είναι πολύ σημαντικό, πέρα από τους στόχους της Γ’ Εθνικής και πρέπει να δουλέψουμε για την εξέλιξη της ακαδημίας».

Όσον αφορά τους στόχους στη Γ’ Εθνική, ο τεχνικός του Μαγνησιακού σημειώνει ότι βασικός είναι να μην κινδυνεύσει η ομάδα και να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή, ενώ δεν αλλάζει το πλάνο και σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχηματισμό του ρόστερ καθώς υπογραμμίζει ότι θέλησή του είναι να μπορεί η ομάδα του ν’ αντέξει απέναντι στους αντιπάλους αλλά και στις συγκυρίες που θα προκύψουν. «Έχει μακρινά ταξίδια ο όμιλος και θέλω ένα ρόστερ με κάλυψη δύο ατόμων σε κάθε θέση. Το ρόστερ μας θα βασίζεται πολύ στο περσινό. Πάντα υπάρχουν μεταγραφικοί στόχοι και είμαστε στη διαδικασία συζητήσεων με ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες θέλουν ένα δυνατό χώρο στη μεσαία γραμμή, οπότε θα θέλαμε μία φρεσκάδα και περισσότερες επιλογές στον άξονα, και μετά ό,τι ιδανικό προκύψει σε ποιότητα και ήθος, και ίσως 1-2 κινήσεις εμπειρίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, «μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλες όσο θα επιθυμούσαν κάποιες άλλες ομάδες», όπως δηλώνει τουλάχιστον με νόημα ο Θάνος Θεοδώρου. «Δεν σας κρύβω ότι πολλοί θα ήθελαν να έχουν ποδοσφαιριστές σαν τους δικούς μας, έτοιμους, για να διορθώσουν πράγματα στις δικές τους ομάδες, αλλά δύσκολα θα αποχωρήσουν παιδιά από την πρώτη συζήτηση. Αν δεν συντρέχει σοβαρός επαγγελματικός λόγος και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Όσο το δυνατόν θα ήθελα να παραμείνει αναλλοίωτο το ρόστερ» καταλήγει.

Με δικό του ΑΦΜ ο Νέος Μαγνησιακός

Την ίδια στιγμή, η επαναδραστηριοποίηση του Νέου Μαγνησιακού προκαλεί από μόνη της ενδιαφέρον, με τη διοίκηση να τονίζει ότι θα λειτουργήσει ως αυτόνομος σύλλογος γραφειοκρατικά και δεν θα έχει τη νομική υπόσταση ομάδας Β’.

Έτσι ήδη γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να κατατεθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να εγγραφεί η ομάδα και στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.