Θετικά μηνύματα στα φιλικά για τον Ολυμπιακό Βόλου

Παίζοντας απέναντι σε ΑΟ Τρίκαλα και ΓΣ Αλμυρού

Δύο φιλικά έδωσε το περασμένο σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός Βόλου, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής δράσης στην Elite League 2, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, με τα συμπεράσματα να είναι αρκετά και την εικόνα σχετικά καλή για τους «ερυθρόλευκους».

Η αρχή έγινε το Σάββατο, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετώπισε τον ΑΟ Τρίκαλα, από τον οποίο ηττήθηκε 50-56, ενώ την επομένη (Κυριακή 15 Οκτωβρίου), απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού έκανε επίσης καλή εμφάνιση, γνωρίζοντας την ήττα στην παράταση για ένα μόλις καλάθι. «Είχαμε καλή παρουσία και στα δύο φιλικά, απέναντι σε ομάδες που έχουν γεμάτα ρόστερ και πρωταγωνιστικές βλέψεις στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Εμείς προετοιμαζόμαστε για να έχουμε μία απαιτητική χρονιά, θέλοντας να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» αναφέρει στο «Magnesiasports» ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Κοσμάτος.

Στιγμιότυπα από το φιλικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και ΑΟ Τρίκαλα

Η προετοιμασία πάντως δεν κυλά και τόσο ομαλά για το σύνολο των «ερυθρόλευκων», κυρίως λόγω ελλείψεων. Από τη μία απουσίαζαν όντας εκτός Βόλου τις προηγούμενες ημέρες οι Νυδριώτης και Σίμος Μπουντούρης, ενώ από την άλλη ο Λογοδότης υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του και δεν είναι σε καθημερινή βάση διαθέσιμος στις προπονήσεις. Την ίδια στιγμή και οι Δελετζές και Κρίπσι, έχοντας ενταχθεί μόλις λίγες εβδομάδες στην ομάδα, τώρα έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται.

Στην Κυριακή λοιπόν έρχεται στο προσκήνιο η πρώτη επίσημη υποχρέωση για το μπασκετικό σύνολο του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς υποδέχεται στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου τους Αετούς Βέροιας. «Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα, που έχει ενισχυθεί με παίκτες που έχουν εμπειρία και από μεγαλύτερες κατηγορίες και μοιάζει και αυτή να έχει τη διάθεση να διεκδικήσει κάτι περισσότερο φέτος στον όμιλο. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά όπως όλα τα παιχνίδια, θέλουμε και σ’ αυτό εξ αρχής να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό», αναφέρει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.