Θρήνος στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας για την απώλεια του Μπάμπη Ζέρβα

Ο Μπάμπης Ζέρβας, δεύτερος από αριστερά, στην πρόσφατη επίσκεψη της ακαδημίας του Άθλου, στην Εθνική Ελλάδας, όταν αυτή βρισκόταν στον Βόλο...
Οι αποχαιρετιστήριες ανακοινώσεις σωματείων και συλλόγων

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πρόεδρος του Άθλου Αλμυρού Μπάμπης Ζέρβας έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη (1-2/8) προδομένος πιθανότατα από την καρδιά του (θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή), και όλοι μιλούν για έναν ποδοσφαιράνθρωπο που ήταν πάντα κοντά σε όλες τις ομάδες.

Από το πρωί της Τρίτης 2 Αυγούστου οι ανακοινώσεις δεν σταμάτησαν να εκδίδονται, με τους συλλόγους της ευρύτερης περιοχής ν’ αποχαιρετούν τον Μπάμπη Ζέρβα, με το κενό του στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας να χαρακτηρίζεται δυσαναπλήρωτο.

«H Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο πρόεδρός της Μιλτιάδης Καλόγηρος επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του Προέδρου του Άθλου Αλμυρού Χαράλαμπου Ζέρβα, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση, με τους συλλόγους ν’ ακολουθούν ως εξής:

Πύρασος Νέας Αγχιάλου: «Στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του Μπάμπη Ζέρβα, ενός ποδοσφαιρανθρώπου της περιοχής μας που άφησε τη σφραγίδα του στον μαγνησιώτικο Αθλητισμό, το διοικητικό συμβούλιο του Πυράσου εκφράζει τη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο εκλιπών υπήρξε άνθρωπος του Αθλητισμού με τεράστια προσφορά, ειδικότερα τις τελευταίες δύο δεκαετίες στα νέα παιδιά του Αλμυρού με την ίδρυση και τη λειτουργία του Άθλου. Διαχρονικά, όλες οι διοικήσεις του Πυράσου είχαν αγαστή, άριστη συνεργασία μαζί του, τόσο σε θέματα μεταγραφών όσο και σε διεξαγωγή φιλικών αγώνων/τουρνουά τμημάτων υποδομής. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως άνθρωπο προσφοράς κι αγάπης για το ποδόσφαιρο και τη νεολαία της περιοχής μας».

Αίας Σούρπης: «Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά την αναγγελία του ξαφνικού θανάτου του Μπάμπη Ζέρβα εκφράζουν τα θερμά τους  συλλυπητήρια προς στην οικογένεια και τους οικείους του».

Πρωτεσίλαος Πτελεού: «Συγκλονισμένοι όλοι στον Πτελεό και στον Πρωτεσίλαο στην είδηση του θανάτου του Μπάμπη Ζέρβα. Ο Μπάμπης φόρεσε και τίμησε την φανέλα του Πρωτεσιλάου για 4 χρόνια, μα πάνω από όλα μας τιμούσε όλα αυτά τα χρόνια με την φιλία του. Πάντα  είχαμε την καλύτερη συνεργασία με την ομάδα του, τον Άθλο Αλμυρού, σε φιλικά, συμμετοχές σε τουρνουά ακαδημιών και άλλα πολλά. Τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό Παράδεισο φίλε Μπάμπη».

AΣ Μικροθηβών: «Το ΔΣ και οι φίλοι του ΑΣ Μικροθηβών εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείου του εκλιπόντα Ζέρβα Μπάμπη».

ΑΕ Χλόης: «Ο ξαφνικός θάνατος του κου Μπάμπη Ζέρβα μας συγκλόνισε όλους. Ο Αθλητισμός της Μαγνησίας από σήμερα είναι φτωχότερος! Ο εκλιπών άφησε το στίγμα του με την εργατικότητα του και την αγάπη που είχε για τον Αθλητισμό. Ήμαστε τυχεροί που γνωρίσαμε αυτόν τον άνθρωπο! Καλό παράδεισο κ. Μπάμπη Ζέρβα. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.