Το μήνυμα της ΕΣΚΑΘ για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης

Πρεμιέρα σήμερα για τις ομάδες της Α1 Κατηγορίας

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνουν από σήμερα Σάββατο οι ομάδες της Α1 ΕΣΚΑΘ, με την αγωνιστική δράση ν’ αρχίζει, υπό τη σκιά βέβαια των καταστροφικών πλημμυρών σε πολλές περιοχές της Θεσσαλίας.

Αρκετές ομάδες επηρεάστηκαν και ούτε η ΕΣΚΑΘ ούτε η ίδια η ΕΟΚ παραβλέπουν κάτι τέτοιο. Άλλωστε, αυτό τονίζει και ο πρόεδρος της Ένωσης, Βάιος Φαλάγγας, στη δήλωσή του για την πρεμιέρα της αγωνιστικής δράσης, μέσω του «Magnesiasports»…

«Μετά την οικονομική κρίση που αντιμετώπισε η χώρα μας και την πανδημία κόβει που σάρωσε τον πλανήτη οι θεομηνίες Daniel και Elias, ήρθαν να συμπληρώσουν το παζλ της καταστροφής στην αγαπημένη μας Θεσσαλία.

Με πληγωμένες τις ψυχές και κατεστραμμένες περιουσίες και υποδομές χιλιάδες παιδιά και παράγοντες σωματείων της ΕΣΚΑΘ, προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους και να δουν κατάματα την επόμενη ημέρα. Με τη βοήθεια της ομοσπονδίας και προσωπικά του προέδρου κυρίου Λιόλιου, τις ατομικές θυσίες των παραγόντων και τις προσπάθειες των μελών του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ, ξεκινούν το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα της Ένωσης» σημειώνει ο κ. Φαλάγγας.

Από εκεί και πέρα αναφέρει τα εξής: «Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρόνια υγείας τους πρωταγωνιστές των γηπέδων που είναι οι αθλητές μας στους παράγοντες προπονητές διαιτητές και κριτές να είναι προσηλωμένοι στο έργο τους ώστε ανάλογα με τη θέση που κατέχουν να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους. Καλούμε τους φίλαθλους της Θεσσαλίας να στηρίξουν με την παρουσία τους στους αγώνες της ΕΣΚΑΘ.

Είμαστε σίγουροι ότι θα συντελέσουν όλοι ώστε το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και να προσπαθήσουμε και φέτος να προσθέσουμε ένα ακόμη λιθαράκι στην πρόοδο και ανάπτυξή του».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.