Το Νίκη Βόλου-ΑΕΛ κέρδισε τον διαγωνισμό αφήγησης της ΠΑΕ Νίκη (φωτογραφίες)

Αναμνήσεις από την αναμέτρηση της περιόδου 2004-2005

Ο διαγωνισμός  αφήγησης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook, ολοκληρώθηκε.

Νικητής όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ Νίκη είναι ο Μάρκος Τζουμπουσλής, του οποίου η περιγραφή των αναμνήσεών του από το ιστορικό ντέρμπι του 2005, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και στην ΑΕΛ, κέρδισε τις εντυπώσεις και τις περισσότερες αντιδράσεις από τους φίλους της σελίδας.

Η ιστορία αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Στο γκολ του Κοντέων έχει γίνει η θύρα «3» Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς… Όλοι με πατημασιές στην πλάτη… Έτσι ξεκίνησα να βλέπω τη Νικάρα από τότε μέχρι τώρα ασταμάτητα»! Μάλιστα, η συγκεκριμένη, αρκετά γλαφυρή και περιγραφική στο σύνολό της αφήγηση,συγκέντρωσε 86 αντιδράσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά αναρτήθηκαν 41 ιστορίες συνοδευόμενες επίσης συνολικά 45 σχόλια!

Όσον αφορά την ιστορία που κέρδισε τις εντυπώσεις και τις αντιδράσεις, πρόκειται φυσικά για το παιχνίδι της περιόδου 2004-05 στο «Παντελής Μαγουλάς», και συγκεκριμένα του δευτέρου γύρου, με τη Νίκη να επικρατεί 1-0 χάρη στο τέρμα του Κοντέων μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο παιχνίδι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που είχαν γίνει γνωστά, είχαν κοπεί 3150 εισιτήρια.

Οι βασικές συνθέσεις των δύο ομάδων εκείνη τη χρονιά:

Νίκη Βόλου (Γ.Γούναρης): Κοντοβάς, Ανδριτσόπουλος, Γκάγκας, Ρουμελιώτης, Πέτρου, Μπαλάφας, Μπρέζνι, Τσάγγαρης, Πικλ, Κοντέων, Ντικουμέ.

ΑΕΛ (Δώνης): Χριστόπουλος, Γκίκας, Σίσιτς, Κυπαρίσσης, Πάσιος, Παπακώστας, Στουρνάρας, Μπαχράμης, Μακρής, Διγκόζης, Κατσιαρός.

Δείτε φωτογραφίες από εκείνο το παιχνίδι:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νίκη είχε επικρατήσει σε βάρος της πρωταθλήτριας εκείνης της χρονιάς ΑΕΛ, με τους Λαρισαίους να παίρνουν τότε την άνοδο στην τότε Α’ Εθνική με 58 βαθμούς, ενώ οι «κυανόλευκοι» είχαν τερματίσει 4οι με 54 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Ολυμπιακό Βόλου που είχε τερματίσει 5ος με 53.

«Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στο όμορφο «παιχνίδι αλληλεπίδρασής» μας. Οι ιστορίες που εξιστορήθηκαν ήταν δεκάδες, με τον κόσμο μαζικά να ψηφίζει για αυτές, να τις σχολιάζει και να συμπληρώνει τη δική του «πινελιά» σε κάθε αφήγηση ξεχωριστά. Ευελπιστούμε να συμβάλλαμε, έστω και λίγο, στη μείωση της μονοτονίας της καραντίνας και δεσμευόμαστε πως θα υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες ενέργειες, από πλευράς μας, κατά τη διάρκειά της» καταλήγει η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου.

Φωτογραφίες: Πρακτορείο Intime

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.