Το πλήρες βιογραφικό του Λεάντρο Πίντο

O Leandro Pinto με τον γενικό γραμματέα κ. Δημήτριο Μουρτζίνο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Κυριάκο Κυριακόπουλο
Έχει 35 εμφανίσεις στην Α’ Εθνική με ένα γκολ και 76 ματς στη Β’ Εθνική με 3 τέρματα

Ο Λεάντρο Πίντο έπαιξε δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς για πρώτη φορά σε ηλικία μικρότερη των 18 ετών στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα της Δόξας Δράμας, καταγράφοντας τη σεζόν 2011-12 14 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία.

Επέστρεψε στον Πειραιά, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα, το 2012-13, έπαιξε όμως με τη δεύτερη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. Η σεζόν 2013-14 μοιράστηκε ανάμεσα σε Καλλονή (19 ματς και 1 γκολ) και ΠΑΣ Γιάννινα (2 ματς), που αγωνίζονταν αμφότερες στη Σούπερ Λιγκ.

Ακολούθησαν δύο γεμάτες χρονιές στη Λαμία στη Football League με συνολικά 40 ματς με ένα τέρμα και το 2016-17 ο Λεάντρο πήγε για την πρώτη του θητεία στον ΑΟ Τρικάλων (28 ματς, 2 γκολ), καθώς επέστρεψε και στους κυανέρυθρους της Θεσσαλίας το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν που τελείωσε μετά από ένα διάλειμμα στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου και στη Δόξα Κατωκοπιάς, όπου είχε 11 παιχνίδια, τα οκτώ ως βασικός και αναντικατάστατος.

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του στα Τρίκαλα φέτος πρόσθεσε άλλες οκτώ συμμετοχές από τις 14/1/18 έως τις 14/3/18, χωρίς να λείψει λεπτό. Στις 18 Μαρτίου ο Α.Ο. Τρίκαλα ανακοίνωσε τη λύση συμβολαίου του Λεάντρο Πίντο με το διαζύγιο να παρουσιάζεται ουσιαστικά ως συναινετικό. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής όμως κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ διεκδικώντας χρήματα.

Ο 24χρονος Λεάντρο Κλιμάκο Πίντο Φερνάντο Μπαρμπόζα, όπως είναι τα πλήρες όνομα του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακού Βόλου, είναι ακόμη ένας παίκτης από το πάνω ράφι, που παρά τα 24 χρόνια του αγωνίζεται από μικρή ηλικία σε υψηλό επίπεδο και έρχεται να κάνει τη διαφορά.

Συνολικά έχει 35 εμφανίσεις στην Α’ Εθνική με ένα γκολ και 76 ματς στη Β’ Εθνική με 3 τέρματα, ενώ έχει πάρει μέρος και σε 13 αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.