Το βλέμμα στα τουρνουά και στην ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ετοιμάζεται για τα φιλικά το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου

Η διοργάνωση του φιλικού τουρνουά του ερχόμενου Σαββατοκύριακου απασχολεί από τη μία τη Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου, και από την άλλη η μεταγραφική ενίσχυση που… έρχεται, καθώς η ομάδα χρειάζεται και άλλες μονάδες για να μπορέσει να σταθεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το τουρνουά λοιπόν θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Βόλο και στο κλειστό του ΕΑΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν απευθύνει πρόσκληση και να έχουν δεχθεί θετικές απαντήσεις από τη Νίκη Βόλου, τον Φίλιππο Βέροιας και τη Μπίτολα από τη γειτονική Βόρεια Μακεδονία. Κάτι ανάλογο είχε πραγματοποιηθεί άλλωστε και πέρυσι μαζί με τους Βεροιώτες, αφιερώνοντας τη διοργάνωση στη μνήμη του αδικοχαμένου προπονητή μπάσκετ, Δημήτρη Γκίμα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για αναμετρήσεις που προσφέρονται για εξαγωγή συμπερασμάτων όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας κάθε ομάδας, και αυτό θέλει να κάνει και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου.

Βέβαια, μέχρι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνει γνωστή και επισήμως η επόμενη μεταγραφική προσθήκη στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων», με έναν ακόμη παίκτη να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση. Ο εν λόγω παίκτης αγωνίζεται ως φόργουρντ, και δεν είναι άγνωστος στο «ερυθρόλευκο» κοινό, αφού έχει αποτελέσει και στο παρελθόν μέλος της ομάδας, ενώ είναι αρκετά γνωστός στα θεσσαλικά μπασκετικά δρώμενα, έχοντας αγωνιστεί για ομάδες του νομού Λάρισας κατά κύριο λόγο, αλλά και του νομού Καρδίτσας, σε εθνικό κατά κύριο λόγο επίπεδο. Σύμφωνα και με τα όσα αναφέρονται, πρόκειται για ένα παίκτη που με τις δυνατότητες αλλά και την εμπειρία του (34 ετών πλέον) μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και να έχει κομβικό ρόλο τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β’ Εθνική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.