Το ξέσπασμα του Σάκη Κουτίνα για τα πυρά σχετικά με τον τραυματισμό του Σούλη

O Κουτίνας έχει θέμα στη μέση
«Απλά λέτε πράγματα για να τα πείτε»

Ο τραυματισμός του Χρήστου Σούλη πέρα από τη στενοχώρια που προκάλεσε στις τάξεις της Νίκης και φυσικά στον ίδιο τον παίκτη, αλλά και διάφορα σχόλια για τα αίτια που οδήγησαν στον τραυματισμό, διαδικτυακά κατά κύριο λόγο, προκαλώντας όμως την αντίδραση και του αρχηγού της Νίκης, Σάκη Κουτίνα, αλλά και αυτή του επικεφαλής της ΔΕ, Μπάμπη Τουτουντζόγλου!

Σχόλια για το γεγονός ότι ο Σούλης πήρε μέρος σε δύο αγώνες την ίδια ημέρα (στον ημιτελικό εφήβων και στο παιχνίδι της ομάδας Ανδρών με τον Αίολο-Γόμφοι), για το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στους «κυανόλευκους» και για τα άτομα που έχουν επιλεχθεί να στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο έκαναν λοιπόν την εμφάνισή τους. Κάπου εκεί ήρθε και το ξέσπασμα του Σάκη Κουτίνα. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σταματήστε πια, ένα παιδί έπαθε χιαστό και βγήκατε ξανά όλοι οι ειδικοί να μας πείτε τη γνώμη σας… Έπαιξε δυο παιχνίδια την ίδια μέρα ο ένας… Δεν έκανε σωστή προπόνηση ο άλλος… Δεν έχετε γυμναστές στην ομάδα… Δεν τον στηρίζει η ομάδα… Είναι κανένας από εσάς μέσα στην ομάδα και βλέπει τι δουλειά γίνεται στις υποδομές; Όχι! Οπότε δεν έχει κανένας εικόνα, απλά λέτε πράγματα απλά για να τα πείτε».

Από εκεί και πέρα, ο αρχηγός της Νίκης στέλνει και το μήνυμά του στον νεαρό Σούλη, σημειώνοντας: «Χρηστάκο μου το έχω περάσει δυο φορές. Δεν είναι κάτι που θα σε πάει πίσω, θα γυρίσεις καλύτερος, να είσαι σίγουρος γι’ αυτό! Όρεξη για δουλειά να συνεχίσεις να έχεις και όλα καλά θα πάνε παιχταρά μου»!

Όσον αφορά το σχόλιο του Μπάμπη Τουτουντζόγλου, ο επικεφαλής της ΔΕ της μπασκετικής Νίκης Βόλου σημείωσε τα εξής: «Μπράβο Σάκη, απάντηση σ’ όλους όσοι έσπευσαν να βγάλουν το άχτι τους και την ανυπαρξία τους. Πέντε έφηβοι στη δωδεκάδα την Νίκης, το Εφηβικό στον τελικό, το ανδρικό έσωσε την κατηγορία επτά αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, δίνοντας χώρο στα νέα παιδιά. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που βρήκαν τη στιγμή και βγάζουν χολή και κακία να πουν ένα μπράβο. Και πάλι συγχαρητήρια Σάκη μου. Εμείς που το ζούμε ξέρουμε πόσο πολύ μας πονά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.