«Τουλάχιστον μία δυνατή προπόνηση για τον ΓΣ Αλμυρού»

Η άποψη του Μιχάλη Πολίτη για την επόμενη πρόκληση απέναντι στη ΝΕ Μεγαρίδος

H Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης δεν αποδείχθηκε αρκετή για να σταματήσει την πορεία του ΓΣ Αλμυρού στο κύπελλο Ελλάδας, με το σύνολο του Λουκά Ζαρονικόλα να περνά στην επόμενη φάση και πλέον να έχει μπροστά της τη ΝΕ Μεγαρίδος, ομάδα Elite League, η οποία είναι το φαβορί για την αναμέτρηση της Κυριακής, χωρίς ωστόσο αυτό να τρομάζει την ομάδα της Μαγνησίας.

Βέβαια, οι ελλείψεις είναι δεδομένες για τον αγώνα που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής 30/09 στις 17:00, με το τεχνικό επιτελείο του ΓΣ Αλμυρού να μετράει απουσίες. Συγκεκριμένα, Παπούλιας και Μπακολιάς είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμών ήδη εδώ και κάμποσες ημέρες, ενώ στο παιχνίδι με τη Σταυρούπολη τραυματίστηκε και ο Πολίτης (θα υποβληθεί σε μαγνητική στη γάμπα), με αποτέλεσμα να παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στη β’ φάση του θεσμού.

Ο Πολίτης πάντως τονίζει στο «Magnesiasports» ότι σε κάθε περίπτωση η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες και φέτος, όπως φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι κυπέλλου, αναγνωρίζοντας την ίδια στιγμή ότι η ΝΕ Μεγαρίδος είναι σαφώς πιο έμπειρη σε σχέση με τον προηγούμενο αντίπαλο.

«Στο παιχνίδι με τη Σταυρούπολη ήμασταν πραγματικά καλοί και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Ωστόσο φάνηκε και το ότι χρειαζόμαστε ακόμη αρκετή δουλειά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στη ΝΕ Μεγαρίδος, o έμπειρος γκαρντ στέκεται στη διαφορά δυναμικότητας και κατηγοριών ανάμεσα στα δύο σύνολα. «Έχουμε μπροστά μας μία ομάδα Α2 Εθνικής, με έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες στις μεγάλες κατηγορίες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και τουλάχιστον θ’ αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι ως μία πολύ δυνατή προπόνηση ενόψει και της έναρξης της δικής μας κατηγορίας. Έτσι, θα τεστάρουμε αποτελεσματικά τις δυνάμεις μας, αλλά και οι νεότεροι παίκτες της ομάδας θα μπορέσουν να δουν το επίπεδο μίας ομάδας Εlite League. Από εκεί και πέρα θα επικεντρωθούμε στην προετοιμασία για την έναρξη της Γ’ Εθνικής» σημείωσε ο Πολίτης.

Σαφώς πιο έμπειρη…

…Είναι η ΝΕΜ, με το ρόστερ της να διαθέτει παίκτες με παραστάσεις ακόμη και από την Basket League.

Ο Απόλλων Τσόχλας, με θητεία σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Β΄, ο Πέτρος Γερομιχαλός που έχει αγωνιστεί σε Προμηθέα Πατρών και Λαύριο, ο Σταύρος Τουτζιαράκης που ήταν παίκτης σε ΑΕΚ, Μαρούσι, Ίκαρο Καλλιθέας, Κολοσσό Ρόδου, Προμηθέα και Ιωνικό Νίκαιας, καθώς και ο διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Γιώργος Αρνακούρος, είναι παίκτες που ξεχωρίζουν στο ρόστερ της ομάδας.

Προπονητής είναι ο Γιώργος Μάνταλος, με τη ΝΕΜ να θέλει να εξασφαλίσει φέτος την παραμονή στην Elite League, κάνοντας και μία αξιοπρόσεκτη πορεία στο κύπελλο Ελλάδας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.