Tρίτη και τελευταία για φέτος…!

Ολυμπιακός Βόλου και Θησέας Αγριάς αναμετρώνται μεταξύ τους την ερχόμενη Κυριακή

Το 2/2 έχει κάνει έως τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στον Θησέα Αγριάς, με ένα παιχνίδι να διεξάγεται για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και ένα για το κύπελλο της Ένωσης, ωστόσο την ερχόμενη Κυριακή οι δύο ομάδες συναντιούνται και πάλι για το πρωτάθλημα, στο ΕΑΚ Βόλου, σε έναν αγώνα άκρως… μεσημεριανό!

Η ΕΠΣΘ όρισε το παιχνίδι στις 12 το μεσημέρι, αφού αργότερα δεν γινόταν, μιας και στις 15:00 στο Βοηθητικό του ΕΑΚ διεξάγεται ο αγώνας ποδοσφαίρου για την Β’ Γυναικών μεταξύ ΝΠΣ Βόλος και Νεφελών. Ο αγώνας εθνικής κατηγορίας προέχει, και αφού για πρακτικούς λόγους (ελλείψει φωτός) δεν θα μπορούσε να οριστεί το παιχνίδι Ολυμπιακού Βόλου και Θησέα Αγριάς μετά το τέλος αυτού, αναγκαστικά ήρθε ο ορισμός για τις 12 το μεσημέρι. Βέβαια, και οι δύο ομάδες φαίνεται να εξέφρασαν και τη θέλησή τους για την ώρα έναρξης του αγώνα, και τελικά επιλέχθηκε η… 12η μεσημβρινή!

Έχοντας επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα 3-1 και 2-1 στην Αγριά για το κύπελλο, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να συνεχίσει το σερί απέναντι στον Θησέα από τη μία, αλλά και να πάρει τρεις βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης και δεν θα επιτρέψει στην Αγία Άννα να μειώσει τη διαφορά ή και να τον προσπεράσει.

Bέβαια, αντιλαμβανόμενο προφανώς τη σημασία του αγώνα του πρωταθλήματος, το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου παρέταξε ενδεκάδα στο παιχνίδι κυπέλλου με περισσότερους παίκτες που λογίζονται ως αναπληρωματικοί, ενώ οι περισσότεροι βασικοί είτε πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής ή ανάσες ενόψει της Κυριακής. Έτσι, αναμένεται στο ερχόμενο παιχνίδι οι βασικοί παίκτες να επιστρέψουν στην ενδεκάδα, με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Κακά τα ψέματα, αν θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου να διατηρηθεί σε τροχιά αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, δεν πρέπει να ρισκάρει καμία απώλεια βαθμών, μιας και η Αγία Άννα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα παραμονεύει, μέχρι και το μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Παράλληλα, για τους «ερυθρόλευκους» ακολουθούν τα παιχνίδια με ΓΣ Αλμυρού εκτός, με Πύρασο εντός και με Ρήγα εκτός έδρας, έχοντας γενικά δύσκολες αποστολές.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.