Τρόλαρε τον Ανδρέα Μαύρο ο Μπόγρης: «Δεν θα πάω στη Νίκη, αλλά στον Ολυμπιακό Βόλου»

Συνάντηση στο Μικρολίμανο στον Πειραιά για το τεχνικό της ακαδημίας της Νίκης και τους παίκτες του

Η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης έκανε εκδρομή στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες παίζοντας φιλικά μεταξύ άλλων με τον Παναθηναϊκό και παρακολουθώντας δια ζώσης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το ματς Ολυμπιακός-Μονακό για την Ευρωλίγκα.
Μία από τις ευχάριστες συναντήσεις ήταν στο Μικρολίμανο με τον Γιώργο Μπόγρη, που τώρα στα 34 αγωνίζεται στο Μαρούσι στην Basket League, αλλά έχει κάνει μεγάλη καριέρα, παίζοντας και στους τρεις μεγάλους της Αθήνας, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και τους δύο μεγάλους της Θεσσαλονίκης, Αρη και ΠΑΟΚ, όπως και σε άλλες ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Στους πιτσιρικάδες της Νίκης τον ύψους 2.10 μπασκετμπολίστα σύστησε ο Ανδρέας Μαύρος, υπεύθυνος προπονητής στη ακαδημία μπάσκετ της Νίκης, αλλά και για πολλά χρόνια ομοσπονδιακός τεχνικός, που είχε παίκτη και τον Γιώργο Μπόγρη.
Μάλιστα, ο Ανδρέας Μαύρος ήταν βοηθός προπονητή του Κώστα Μίσσα το 2009, όταν η Εθνική Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό της Ρόδου με τον Γιώργο Μπόγρη στη σύνθεσή της κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο.
Στην πρόσφατη συνάντησή τους ο Βολιώτης τεχνικός τα ανέφερε όλα αυτά στους νεαρούς παίκτες του και όταν ο Μπόγρης απαριθμούσε τις ομάδες που έχει παίξει, ο Ανδρέας Μαύρος αστειεύτηκε πως η επόμενη θα είναι η Νίκη, με τον διεθνή μπασκετμπολίστα να του απαντά τρολάροντας τον παλιό προπονητή του: «Ολυμπιακό Βόλου θα πάω»!
Δείτε το βίντεο ή κάντε κλικ στον σύνδεσμο πάνω στο βίντεο και δείτε το στη σελίδα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Νίκης στο 4.58:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.