Τσεκούρας στο Ράδιο ΕΝΑ: «Θα ζητήσω γραπτώς την πρόταση Ζαχείλα»

Καλώντας σε ενότητα και σε κοινή συμπόρευση όλων για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν το βασικό αντικείμενο της συζήτησης που αναπτύχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 04/07 στη Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου, με την πρόταση Νταόπουλου να παραμένει στο επίκεντρο, αλλά να έρχεται και στο προσκήνιο η πρόταση του Βασίλη Ζαχείλα, που έκανε λόγο για διαθέσιμα 400 χιλιάδες ευρώ με τη συμβολή δύο επιχειρηματιών. Όπως τόνισε πάντως ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 και στον Δημήτρη Καρεκλίδη, κανείς δεν περισσεύει και ότι θα ζητήσει από τον Βασίλη Ζαχείλα να καταθέσει γραπτώς την πρότασή του.

«Είχα πει στον κο Ζαχείλα ότι αν έχει κάποια πρόταση να την καταθέσει γραπτώς για να ξέρουμε κι εμείς τι ζητάει και τι θέλει. Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε τα πάντα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι δικός μας, είναι του κόσμου, είναι του Βόλου. Εμείς είμαστε που τον διαχειριζόμαστε αυτήν τη στιγμή. Αύριο φεύγουμε και έρχονται άλλοι. 2-3 φορές που μίλησα με τον κο Ζαχείλα του είπα να καταθέσει την πρότασή του και είπε ότι θα την καταθέσει στη Γενική Συνέλευση. Το έκανε και σεβαστό που έκανε» ανέφερε ο κ. Τσεκούρας και συμπλήρωσε. «Ο Βασίλης Ζαχείλας είναι Ολυμπιακός Βόλου και όλοι θέλουμε το καλό του Ολυμπιακού Βόλου. Εγώ σήμερα θα του τηλεφωνήσω και θα του ζητήσω να καταθέσει γραπτώς την πρότασή του. Να μας πει τι ακριβώς θέλει και να αξιολογηθεί. Δεν είμαστε αγκιστρωμένοι ούτε τίποτα. Αγώνα κάνουμε και το ξέρετε καλά. Μακάρι να μας λύσει και τα χέρι. Για τους δύο επιχειρηματίες από τη στιγμή που θα κάνει έγγραφη πρόταση θα μας πει ποιοι είναι».

Ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου σημείωσε ότι η απόφαση αυτήν τη στιγμή είναι ο σύλλογος να πορευτεί με ιδίες δυνάμεις και με ό,τι μπορεί ν’ αντλήσει από την πόλη, συν τον κο Νταόπουλο, που θα δει η διοίκηση πώς μπορεί να βοηθήσει. Ωστόσο στάθηκε και στις προϋποθέσεις που έθεσε ο κ. Ζαχείλας. «Ζήτησε να φύγουμε όλοι. Δεν ξέρω γιατί το ζήτησε, είναι δικαίωμά του. Δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα με κανέναν. είπε απλώς να φύγουμε εμείς. Ο Ολυμπιακός Βόλου όμως έχει τρόπους λειτουργίας και έχει καταστατικό. Το «φύγετε εσείς» είναι λίγο δύσκολο να γίνει και άκαιρο. Αν γίνει είναι σαν να οδηγούμαστε στην καταστροφή. Να κάνουμε σε 20 μέρες ΓΣ, σε εκλογές κτλ… Θα φύγει ο Ιούλιος και η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει» τόνισε ο κ. Τσεκούρας.

Πάντως, ο πρόεδρος του «ερυθρόλευκου» ΑΣ επανέλαβε ότι η διάθεση είναι ενωτική: «Οπότε είπα ελάτε μαζί μας, κάντε ό,τι θέλετε… εγώ  και ο κ. Μουρτζίνος έχουμε το δικαίωμα της υπογραφής. Δεν θα σας ενοχλούμε στο έργο σας, δεν θα σας πούμε ποτέ τι θέλετε και τι να κάνετε και στην πορεία να δούμε πώς θα πάμε και αν θέλουν στην πορεία να πάρουν τον Ερασιτέχνη να το δούμε κι αυτό. Είναι άκαιρο τώρα. Ας τα πάρει όλα τα τμήματα. Έχω εγώ κανένα τμήμα στο σπίτι μου; Εδώ κάνουμε αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά…

Σύμφωνα με τον κο Τσεκούρα, στον Ολυμπιακό Βόλου δεν περισσεύει κανείς. «Θα τα βρούμε όλα, να έρθουν να καθίσουμε μαζί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ο στόχος είναι να πάει καλά ο σύλλογος, όντας σε φάση ανασυγκρότησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα» σημείωσε και δεν έλειψε και το προσωπικό παράπονο.

«Γιατί τόση άρνηση; Τι είναι αυτό που τους ενοχλεί σε εμάς; Που αγωνιζόμαστε να διατηρήσουμε δύο αθλητικά κέντρα; Που τρέχουμε νυχθημερόν στην πισίνα, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ και σε όλα τα αθλήματα;» υπογράμμισε.

Η επιστολή Μουλά

Στη ΓΣ παράλληλα, αναγνώστηκε και επιστολή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βόλου και πρώην προέδρου του ΑΣ, Γιώργου Μουλά, που ζήτησε την παραίτηση του ΔΣ του συλλόγου και διοίκηση πρωτοδικείου για να προκηρυχθούν εκλογές.

«Ο κ. Μουλάς αναφερόταν στην επιστολή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν νομίζω ότι μιλούσε για τα άλλα τμήματα (σ.σ. αναφέροντας επιτυχίες που έχουν καταγραφεί). Το ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Έπεσε η ομάδα, τι να κάνουμε, και ήρθε σε εμάς. Δεν πήγαμε εμείς σ’ αυτό. Είπαμε να μείνουμε. Τους θέλουμε όλους αρωγούς στην προσπάθεια. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι εκατομμυριούχος» σχολίασε ο κ. Τσεκούρας, τονίζοντας ότι ο ίδιος με τον κο Μουλά δεν έχει θέμα και αναφέροντας ότι ο Δήμος Βόλου δεν παρενέβη ποτέ στον Ολυμπιακό Βόλου.

«Εγώ προσπαθώ να πω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει ενότητα τώρα και όχι φασαρίες. Η παραίτηση Μεταφτσή δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά με δικά του θέματα με τον κο Μπέο. Εμάς δεν μας ενόχλησε ποτέ ο Δήμος πάντως ούτε μας είπε να φύγουμε. Κάνουμε αυτό που μπορούμε, κρατάμε τα παιδιά στο γήπεδο και κρινόμαστε από τα μέλη. Από την άλλη, ο κ. Βλιώρας έβαλε πλάτη για το μπασκετικό τμήμα, και αποχώρησε γιατί είπε ότι έρχοντι εκλογές και θέλει να ασχοληθεί με την υποψηφιότητά του, κάτι που σεβαστήκαμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσεκούρας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.