Τσιμπανάκος: Μαγκιά της διοίκησης που έφερε αυτούς τους παίκτες

Ως “μαγκιά” της διοίκησης, καθώς έφερε στον Ολυμπιακό Βόλου ποδοσφαιριστές που δε θα έρχονταν στη Γ’ Εθνική, χαρακτήρισε τις μέχρι στιγμής μεταγραφές των ερυθρόλευκων ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Ο εκπρόσωπος των χορηγών και ισχυρός άνδρας της ομάδας μίλησε στον Βόλος 9.86 και στην εκπομπή Clasico και αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στην εκδήλωση για τα διαρκείας της Τετάρτης (4/7), τονίζοντας ότι πρέπει να δώσει δυναμικό παρών και ο κόσμος, για τον οποίον ανέφερε ότι η άνοδος είναι και δική του υπόθεση.

απόδοση: magnesiasports

Αρχικά ο κ. Τσιμπανάκος επισήμανε ότι από τη στιγμή που ανέλαβαν τον Μάιο είχαν μία κοινή γραμμή ο ίδιος, ο Ερασιτέχνης και η τεχνική ηγεσία και πως μέχρι στιγμής όσους παίκτες ήθελαν τους πήραν και μάλιστα από το πάνω ράφι βάσει μίας λίστας, από την οποία κατάφεραν να φέρουν τις πρώτες επιλογές στον Ολυμπιακό Βόλου. «Αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία. Όλοι από το πόστο τους έκαναν το καλύτερο, ώστε αυτοί οι παίκτες να έρθουν στον Ολυμπιακό Βόλου. Σίγουρα ήταν δέλεαρ για κάποιους ποδοσφαιριστές να έρθουν, αλλά έπαιξαν ρόλο και το όνομα της ομάδα, ο κόσμος της, η δυναμική της  και η οικονομική συνέπεια, που υπάρχει και πρόκειται να υπάρξει στον Ολυμπιακό Βόλου. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Είμαστε ταπεινοί, κρατάμε χαμηλούς τόνους κι αυτό που έχουμε σκοπό να το κάνουμε θα το  κάνουμε. Όποιο εμπόδιο βρεθεί στον δρόμο μας, για να μας δημιουργήσει πρόβλημα, να είστε σίγουροι ότι θα το ξεπεράσουμε», ήταν το σχόλιο του.

Σχετικά με την εκδήλωση παρουσίασης των διαρκείας την Τετάρτη (4/7) στο Park  επισήμανε: «Θα είναι μία μεγάλη απόδειξη προς τον κόσμο ότι αυτά που υποσχεθήκαμε ως διοίκηση τα κάνουμε, και ο Ερασιτέχνης κι εγώ που βοηθάω την ομάδα και οικονομικά και βάσει της τεχνογνωσίας που προσφέρω. Πρέπει να αποδείξει και ο κόσμος την Τετάρτη ότι είναι δίπλα μας. Εμείς αυτά που είπαμε τα υλοποιήσαμε και πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμη μία-δύο εκπλήξεις ως την προετοιμασία, χωρίς αυτό να είναι κάτι δεσμευτικό. Εμείς θα αξιολογήσουμε με το τεχνικό τιμ και τον τεχνικό διευθυντή όλα τα θέματα και θα τα βάλουμε επί τάπητος. Αν και δύσκολο, εμείς παίρνουμε από κοινού αποφάσεις. Αυτό σημαίνει ότι πάνω απ’ όλα είναι το καλό του Ολυμπιακού. Όλοι όσοι είναι δίπλα στην ομάδα έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστώ και τους επιχειρηματίες του Βόλου για τις χορηγίες και για το ενδιαφέρον τους για τα εισιτήρια διαρκείας. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Κι ας λέγανε κάποιοι να μη δώσουν χορηγία στον Ολυμπιακό Βόλου. Βλέπω ότι υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα στο εμπορικό κομμάτι. Η υπόθεση άνοδος δεν είναι μόνο δική μου, των συνεργατών μου και των μελών του Ερασιτέχνη. Είναι κι όλου του κόσμου. Την Τετάρτη λοιπόν να στείλουμε το μήνυμα ποια είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης και ότι πρέπει να τη στηρίξουμε. Να δώσουμε όλοι δυναμικό παρών».

Για τις επόμενες μεταγραφές που θα ανακοινωθούν ο κ. Τσιμπανάκος ανέφερε ότι υπάρχουν σκέψεις για κάποιες θέσεις συγκεκριμένες και πως αυτό θα συζητηθεί, χωρίς να υπάρχει βιασύνη, αφού κατά 95% το ρόστερ έχει κλείσει.

Είπε επίσης ότι πολλοί από τους παίκτες που ήρθαν έχουν πάρει πρωτάθλημα με τις ομάδες τους, όπως ο Φλίγκος, ο Σαχινίδης, ο Γιακουμής,  Οικονομόπουλος, και ότι έχουν καλό βιογραφικό και σωστούς χαρακτήρες, κάτι που εξασφαλίζει καλά αποδυτήρια. Ειδική αναφορά έκανε στον Στάθη Ρόκα, για τον οποίον υπογράμμισε πως έχει βάλει πάνω από το εγώ του τον Ολυμπιακό, όντας ο αρχηγός της ομάδας. Πρόσθεσε ακόμη ότι η τωρινή μεταγραφική πολιτική έχει σκοπό τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός Βόλου να κάνει το πολύ δύο μεταγραφές κι όχι πέντε ή επτά, γιατί το θεωρεί λάθος. Στάθηκε και στον προπονητή Περικλή Αμανατίδη, που είναι, όπως σημείωσε, αυτός που δίνει το πράσινο φως για όλες τις κινήσεις, ενώ διαβεβαίωσε πως ό,τι ζήτησε ο έμπειρος τεχνικός υλοποιήθηκε.

Για το αν επίκειται κάποια μεγάλη μεταγραφή ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος δήλωσε ότι όλες οι μεταγραφές είναι μεγάλες. «Ο Λεάντρο Πίντο δεν είναι μεγάλη μεταγραφή, ο Οικονομόπουλος δεν είναι μεγάλη μεταγραφή ή ο Γιακουμής», ήταν το ερώτημα που έθεσε, συμπληρώνοντας ότι τέτοιοι παίκτες δε θα πήγαιναν σε άλλη ομάδα Γ’ Εθνικής. «Είναι μαγκιά της διοίκησης που τους έφερε. Είχα δηλώσει ότι όποιον παίκτη θέλουμε τον παίρνουμε. Αυτό το έχουμε καταφέρει».

Ακόμη παραδέχτηκε ότι έγινε μία συζήτηση με τον Λόρι Κέρι, την οποία χαρακτήρισε απλώς προεργασία και αρνήθηκε πως έγινε πρόταση από τον Ολυμπιακό Βόλου στον Άγγελο Βέρτζο και πληροφόρησε ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τον πήρε τηλέφωνο, για να τον βοηθήσει να του βρει ομάδα Β’ Εθνικής, τονίζοντας πως αν πάει είτε στη Νίκη είτε στον Ολυμπιακό, θα είναι λαχείο γι’ αυτές  τις ομάδες, γιατί είναι παίκτης με προσωπικότητα.

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Νίκη και πως δε θέλει να υπάρχουν προστριβές, αφού η αντιπαλότητα είναι μόνο στο γήπεδο και στα 90 λεπτά. «Αν ήθελα να ασχοληθώ και να κάνω ζημιά, θα μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν το κάνω», δήλωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.