Τσιμπανάκος: «Όλες οι ομάδες θα δεινοπαθούν με τον Ολυμπιακό Β.»

Συνέντευξη στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico παραχώρησε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι πολύ σκληρός, για να πεθάνει, τη φετινή χρονιά, πως θα δέχεται πολύ δύσκολα γκολ και ότι κάθε αντίπαλος θα δεινοπαθεί. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Β. μίλησε:

Για τη μέχρι στιγμής προσπάθεια και τη συμμετοχή σε μία επαγγελματική κατηγορία:

«Σίγουρα τώρα είναι περισσότερα τα έξοδα. Εγώ προσωπικά τρέχω την ομάδα και σύντομα που θα ανακοινωθεί το Δ.Σ. θα τρέξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια. Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ξέρουμε πού πάμε, δεν κάνουμε τρέλες και από κει και πέρα θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε οικονομικό ούτε στη λειτουργία της ομάδας.

Δεν έχουμε εισπράξει μέχρι στιγμής από πουθενά τίποτα. Ό,τι χρήματα έχουν μπει έχουν μπει είναι από την τσέπη μας.  Έχουν γίνει κινήσεις που εμείς πιστεύουμε.  Όποιον θέλουμε τον παίρνουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το οικονομικό, παίζουν κι άλλα ρόλο, όπως η προσέγγιση ενός παίκτη και η σχέση που μπορείς να έχεις μαζί του».

Για τον χαρακτήρα που θα έχει ο φετινός Ολυμπιακός Β.:

«Ο φετινός Ολυμπιακός θα είναι πάρα πολύ σκληρός και θα πεθαίνει στο γήπεδο. Θεωρώ ότι πάρα πολύ δύσκολα θα δέχεται γκολ. Είναι ομάδα που ξέρει τι θέλει. Αυτό πιστεύω εγώ που παρακολουθώ τις προπονήσεις, όταν είμαι στο Βόλο,  αλλά και τα φιλικά. Τα φιλικά δεν είναι κριτήριο. Σίγουρα δίνουν μία εικόνα για το πώς μία ομάδα στήνεται στον αγωνιστικό χώρο, από εκεί και πέρα όμως μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, να είναι εκεί ανταγωνιστική η ομάδα και να ματώνει στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος θα είναι πάρα πολύ σκληρός, για να πεθάνει. Όποια ομάδα και αν είναι απέναντί του  θα δεινοπαθεί.  Η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές που ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει.  Εμείς πήγαμε σε μία πρόσληψη του Θωμά Γράφα, πιστεύουμε στις ικανότητές του ανθρώπου, έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει και στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια όχι μόνο στον προπονητή αλλά και σε όλους τους συνεργάτες του στο προπονητικό team. Ο Ολυμπιακός θα φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει χωρίς πολλά λόγια και φανφάρες.  Δίνουμε υπόσχεση στον κόσμο και θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Εμείς λέμε ένα και κάνουμε τρία. Από κει και πέρα όλοι θα κριθούμε».

Για το αν είναι γεμάτο το ρόστερ και το ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής:

«Έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα έχει βάθος και λύσεις. Στο ξεκίνημά μας ήμασταν θεωρητικά γυμνοί σε κάποιες θέσεις,  όπως στους ακραίους μεσοεπιθετικούς ή στον δεύτερο επιθετικό. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αν βρούμε κάτι εξαιρετικό που εμείς θέλουμε θα το πάρουμε, όσο κι αν κάνει. Στο ποδόσφαιρο είτε πας το μπάτζετ στις 500.000 ευρώ, είτε στις 550.000 είτε στις 650 χιλιάδες είναι κοντά. Αν θέλουμε έναν ποδοσφαιριστή,  που πιστεύουμε ότι θα κάνει τη διαφορά, θα τον πάρουμε. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν πόλος έλξης για πολλές ομάδες. Είχαμε συμφωνήσει από την προηγούμενη Παρασκευή,  είχε υπογράψει την Κυριακή το μεσημέρι και τον ανακοινώσαμε την Τετάρτη.  Απλώς θέλαμε να δούμε μήπως κάνουμε και άλλη μία μεταγραφή μαζί, αλλά μπορεί να την κάνουμε σήμερα-αύριο».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.