Βαρβέκης: «Σιουμουρέκης και Σταμπουλής μπορούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό Βόλου»

Η άποψη του προπονητή που δούλεψε με τους δύο νεαρούς στην Κ20 των «ερυθρόλευκων»

Σιουμουρέκης και Σταμπουλής είναι οι δύο νεαροί παίκτες που πήραν… προαγωγή από την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου γι’ αυτήν των Ανδρών, με το «Μagnesiasports» να ζητά την άποψη του προπονητή τους κατά τη διάρκεια της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου, του Παντελή Βαρβέκη, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους δύο.

«Είναι ελπιδοφόροι νέοι. Στην πορεία όλης της χρονιάς ήταν βασικοί παίκτες και μάλιστα ο Σταμπουλής ως επιθετικός τερμάτισε πρώτος σκόρερ στον όμιλο που συμμετείχε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Σιουμουρέκης ήταν ο ένας από τους βασικούς στόπερ της ομάδας. Η σωματοδομή και των δύο είναι εξαιρετική και η τεχνική τους κατάρτιση πάρα πολύ καλή. Αντιλαμβάνονται γρήγορα το τακτικό κομμάτι και έχουν πολύ καλή αντίληψη στον χώρο. Το πιο θετικό είναι ότι συνεχίζουν στην ομάδα της καρδιάς τους γιατί έχουν πολύ μεγάλη αγάπη για τον σύλλογο. Αυτό δίνει μεγαλύτερη έμφαση, μιας και ο σύλλογος επενδύει σ’ αυτά τα παιδιά» σημείωσε ο κ. Βαρβέκης.

Ο ίδιος μάλιστα είναι κατηγορηματικός ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να διεκδικήσουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου, και να μην περιοριστούν απλά συμμετέχοντας στις προπονήσεις. «Το λέω αυτό με πλήρη συνείδηση. Στην τελευταία προσπάθεια με την Κ20 ήταν έναν χρόνο μικρότεροι και για πρώτη φορά μπαίνανε σε τέτοιο πρωτάθλημα, ενώ μέχρι πριν δύο χρόνια έπαιζαν σε ακαδημίες (ο Σταμπουλής στην Αγία Παρασκευή για αρκετά χρόνια και ο Σιουμουρέκης από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου). Σύμφωνα με τα παιδιά που έρχονταν από την ομάδα Ανδρών νόμιζες ότι ήταν κι αυτοί επαγγελματίες. Στεκόντουσαν πολύ καλά στην ανδρική ομάδα, ενώ τα είχε δει και ο Βασίλης Βούζας την τελευταία χρονιά όταν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου» αναφέρει ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου.

Υπάρχουν όμως και άλλοι ποδοσφαιριστές του νεαρού συνόλου που θα μπορούσαν αυτήν τη στιγμή να διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ της ομάδας Ανδρών; «Οι Σιουμουρέκης και Σταμπουλής είναι πιο έτοιμοι από τα υπόλοιπα παιδιά, που ίσως χρειαστούν λίγο χρόνο περισσότερο. Ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει μία νέα προσπάθεια, κι αυτά τα παιδιά είναι πιο έτοιμα να ενταχθούν στην ομάδα. Αλλά και οι υπόλοιποι νεαροί ποδοσφαιριστές, έχοντας συντάξει από πλευράς μου ήδη έκθεση και την έχω παραδώσει στην ομάδα, δεν θα τ’ αφήσουν έτσι οι διοικούντες. Θεωρώ ότι θα είναι κάτω από την ομπρέλα του Ολυμπιακού Βόλου» εκτιμά ο Παντελής Βαρβέκης, που μοιάζει να χαίρεται πολύ κι αυτός για την κλήση των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών από τον Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του στην ομάδα Ανδρών.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.