Βαθμός για τη Νίκη στην Αριδαία, 2-2 με τον Αλμωπό

Προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά χρειάστηκε να ισοφαρίσουν οι «κυανόλευκοι»

Προηγήθηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλεψε για τους τρεις βαθμούς η Νίκη Βόλου, όλα αυτά στην Αριδαία απέναντι στον Αλμωπό, για να επιστρέψει τελικά στη βάση της με τον βαθμό της ισοπαλίας, μετά το τελικό 2-2 στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Δεληζήζης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τη Νίκη και ακολούθησαν δύο τέρματα των γηπεδούχων από τους Σουλιώτη και Τσιμπούκα, όλα αυτά στο πρώτο μέρος. Στο 78’ ωστόσο ο Κυριακίδης ήταν αυτός που σκόραρε για τους «κυανόλευκους», με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τη Νίκη Βόλου, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ με κεφαλιά του Δεληζήση στο 14’, μετά από σέντρα του Μιράντα. Στο 18’ παράλληλα, λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, αλλά ο Ντόκιτς είπε «όχι» στην κεφαλιά του Ροχάνο.  Έντεκα λεπτά αργότερα όμως ο Αλμωπός ισοφάρισε σε 1-1, με τον Σουλιώτη να εκμεταλλεύεται το ότι η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από σέντρα του Έππα και κεφαλιά του Τσιμπούκα, για να κάνει την προβολή στη συνέχεια και να σκοράρει.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο κακή, αφού στο 38’ ο Τσιμπούκας ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Έππα . To 2-1 ήταν και το σκορ στο ημίχρονο, οπότε η Νίκη από το προβάδισμα βρέθηκε να έχει το μειονέκτημα και κλήθηκε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, μία εκτέλεση φάουλ του Μιράντα στο 65’ δεν έφερε κάτι περισσότερο από ένα άουτ, ενώ στο 70’ ο Αλμωπός είχε την ευκαιρία και για τρίτο γκολ, μετά από μπαλιά του Παπαδόπουλου προς τον Μπρέγκνα, αλλά κατάφερε ο Δεληζήσης να την κόψει.  Να όμως που στο 78’ ήρθε το δεύτερο γκολ της Νίκης από τον Κυριακίδη και η ισοφάριση σε 2-2! O παίκτης των «κυανόλευκων» έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Ντόκιτς να μην μπορεί ν’ αντιδράσει και να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του!

Ένα πλασέ του Τζιώρα στο 85’ από εκεί και πέρα καταγράφεται ως ευκαιρία για τη Νίκη, ενώ από εκεί και πέρα στα 12 λεπτά που ακολούθησαν μαζί με τις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας, καθώς έμεινε μέχρι τέλους το 2-2.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας (76’ Λεσάι), Έππας (89’ Πόπποβιτς), Κέρθι, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Ρίβας (67’ Μπρέγκνα, 89’ Καρυπίδης), Μανωλάκης.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου (67’ Κυριακίδης), Ανδρέου, Δεληζήσης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (57’ Τζιώρας), Τσουκαλάς (86’ Κριμιτζάς), Μιράντα, Ροχάνο (46’ Ροχάνο), Σιαφά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.