Βενέτης: Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, αλλά πρέπει να συσπειρωθούμε για το ματς με τον Ιωνικό

Η Νίκη Βόλου την Κυριακή στο Αιγάλεω υπέστη την 3η συνεχόμενη ήττα της, αν λάβουμε υπόψη κι αυτή από τον Αιολικό για το Κύπελλο, και το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ, αφού βρίσκεται έναν πόντο πάνω από την τελευταία Τρίγλια, έχοντας μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Βενέτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Λάσπες Μπλε» του Blue Heart Fm 105.1, και τόνισε ότι η μεγάλη ανησυχία και ο προβληματισμός υπάρχουν, γίνονται διαρκείς επαφές με τους παίκτες και πως οι άνθρωποι της διοίκησης δουλεύουν ασταμάτητα επτά μέρες τη βδομάδα όλο το 24ωρο για την ομάδα και βάσει αυτού αναρωτήθηκε αν πρέπει να απολογηθεί, επειδή δεν έδωσε το παρών στο Αιγάλεω. Αυτό που θεωρεί το πιο σημαντικό ο κ. Βενέτης, όπως ανέφερε, είναι να υπάρξει συσπείρωση για το επόμενο ματς έδρας με τον Ιωνικό, αφού πρέπει να κατακτηθεί πάση θυσία το τρίποντο.

Ακόμη επισήμανε ότι σε λίγο διάστημα θα μπορεί ο κόσμος να πάρει μετοχές και με διαφανείς διαδικασίες, αφού η ΠΑΕ δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν, όποιος θέλει μπορεί να μετέχει στο Δ.Σ., το οποίο αυτή τη στιγμή είναι προσωρινό.

Αναλυτικά ο Βασίλης Βενέτης μίλησε στον Blue Heart 105.1:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.