Βεργέτης: «Δική μου απόφαση το φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος»

Συζητήσεις στους κόλπους των φίλων της Νίκης Βόλου προκάλεσε η διαρροή ότι η ομάδα των «κυανόλευκων» θα δώσει φιλικό με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος, με τον προπονητή της ομάδας, Στάικο Βεργέτη να παίρνει την ευθύνη της διοργάνωσης της αναμέτρησης και να τονίζει ότι θέλει να δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους απέναντι σε έναν δυνατό αγωνιστικά αντίπαλο.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Blue Heart FM), ο Στάικος Βεργέτης ήταν απόλυτος ότι το φιλικό αυτό ήταν δική του επιλογή, και ότι ο ΝΠΣ Βόλος ήταν ο μόνος διαθέσιμος αντίπαλος από τη Super League. Εκεί όπως τόνισε, θέλει να δει τα προβλήματα που μπορεί να βγάλει η ομάδα και να δουλέψει πάνω σ’ αυτά, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε τα εξής: «Θέλαμε ένα δίτερμα για να δούμε που είμαστε εμείς αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ εποικοδομητικό, ωφέλιμο στην προπονητική διαδικασία που χτίζουμε εδώ και δύο μήνες και έκλεισα αυτό το φιλικό. Δεν σημαίνει τίποτε παραπάνω, τίποτε παρακάτω. Να μας αναδείξει τι αγωνιστικά θέματα έχει η ομάδα, ώστε να τα βελτιώσουμε τώρα πριν το πρωτάθλημα. Μην μας βγάλουν τα προβλήματα στο πρωτάθλημα. Καλός είναι ο Θησέας Αγριάς, καλός ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, μια χαρά είναι οι ομάδες, αλλά μπορεί να μας κρύψουν προβλήματα, ενώ αυτά τα φιλικά (σ.σ. με τον ΝΠΣ Βόλος), μας αναδεικνύουν προβλήματα για να τα δουλέψουμε.

»Αυτό είναι το σκεπτικό μου και τίποτε παραπάνω. Να μην βάζει ο κόσμος δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του και να μην πάει σε λάθος μονοπάτια. Απαντώ λοιπόν στους αντιδρώντες, ότι το σκεπτικό μας είναι η αγωνιστική ετοιμότητα στο πρωτάθλημα. Σε όποιο πρωτάθλημα κι αν συμμετάσχει και όποιον κι αν έχει αντίπαλο. Αυτή είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας αυτήν την περίοδο. Εάν πρέπει να κάνουμε με αυτήν την ομάδα που βρήκαμε φιλικό για να μας ευνοήσει αυτό που θέλουμε, θα το πάμε εκεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

»Ήταν ευκαιρία να κλείσουμε φιλικό με μια ομάδα Α’ Εθνικής, με μια οποιαδήποτε. Δεν βρήκαμε άλλη. Εγώ θέλω από αυτό το φιλικό να αναδείξει τι προβλήματα έχω για να τα δουλέψω. Να μην τα βρω μπροστά μου στο πρωτάθλημα. Εμένα με ενδιαφέρει να ξέρει ο κόσμος ότι το φιλικό το έκλεισε ο προπονητής για να έχει έναν δυνατό αντίπαλο η ομάδα, για να αναδείξει τα προβλήματα και που χρειάζεται βελτίωση, για να έχω ερεθίσματα σε τι θα δουλέψω την ερχόμενη εβδομάδα μετά το φιλικό. Το κάνω για την προπονητική διαδικασία και μόνο αυτό. Έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα, τι να κάνουμε… Να τα βρω μπροστά μου τα θέματα στο πρωτάθλημα;».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.