Βεργέτης: Το ψυχολογικό κόστος και η γροθιά στη σαπίλα…

Άκρως ενδιαφέρουσες ήταν οι ατάκες του προπονητή της Νίκης Βόλου Στάικου Βεργέτη, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του (Βlue Ηeart FM) σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί τόσο στην ελληνική κοινωνία όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο τεχνικός της Νίκης άλλωστε στάθηκε σε όσα έχουν προκύψει ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο και που βρίσκονται σε εξέλιξη και στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σε ότι έχει να κάνει με τον κορωνοϊό.

«Έχουν μαζευτεί πολλά… Αρχής γενομένης από τον περασμένο Φεβρουάριο, με τις δύο ισοπαλίες, κλείσαμε για τον κορωνοϊό και δεν παίξαμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Ξαφνικά γίνεται μία αναδιάρθρωση, ζούμε και αναπνέουμε για 20 μέρες και εγώ και οι παίκτες για τη Super League 2. Μετά γίνεται αυτό με τα Χανιά, ξαναπέφτουμε στη Football League, ξεκινήσαμε μία προετοιμασία και μας κλείνουν πάλι για τον κορωνοϊό» τόνισε ο Στάικος Βεργέτης, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν είναι λίγα αυτά που περνάμε και είναι πραγματικά απίστευτο το ψυχολογικό κόστος και προσπαθούμε και εγώ και οι παίκτες να το διαχειριστούμε στην καθημερινότητά μας, με το να περνάμε καλά και να βγαίνουν καλά οι προπονήσεις, τουλάχιστον να γεμίζουμε και να ξεδίνουμε. Στις περισσότερες μέρες το έχουμε καταφέρεις αλλά υπάρχουν και στιγμές που λυγίζεις με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συν αυτά με τον κορωνοϊό».

Από εκεί και πέρα ο προπονητής της Νίκης Βόλου δήλωσε περήφανος για τις προσπάθειες που έχουν κάνει οι διοικούντες έως τώρα, απέναντι στην σαπίλα- όπως υπογράμμισε- του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τους κκ Παπακωνσταντίνου και Βενέτη ειδικότερα, στάθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα της ομάδας και: «Να ρίξουν μία γροθιά σε όλο αυτό το σύστημα, όντας μία ομάδα με υγεία που παίρνει αδειοδότηση και δεν χρωστάει σε κανέναν. Πάει να τα βάλει με τη σαπίλα που επικρατεί όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι εύκολα αποδεκτό, γιατί αυτή η γροθιά ταράζει καταστάσεις που διέπουν το ποδόσφαιρό μας χρόνια και είναι λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις και να τους στοχοποιήσει. Και αυτό έχουν κάποιοι προσπαθήσει να περάσουν. Αλλά εγώ νιώθω πολύ περήφανος που έχουν μία διοίκηση που προσπαθεί με τη λογική να ρίξει μία γροθιά στο σύστημα αυτό που προσπαθεί να επιβάλλει τα δικά του τόσα χρόνια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.