Βλάντε Στόιτσιτς ο Σλοβένος για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μαζί με τον Θανάση Μαργαρίτη στη χθεσινή προπόνηση

Με φόντο την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης από την ερχόμενη Κυριακή με το παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στον Εδεσσαϊκό, ο Ολυμπιακός Βόλου ψάχνει την ενίσχυση του ρόστερ του και ήδη έχουν γίνει κινήσεις προκειμένου ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης να έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του. Έτσι, λύσεις καλείται να δώσει και ο 22χρονος Βλάντε Στόιτσιτς, προερχόμενος από τη Σλοβενία, που βρίσκεται ήδη στον Βόλο από το βράδυ της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Με τη συμφωνία όπως όλα δείχνουν να είναι κοντά, ο παίκτης βρέθηκε ήδη στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου έχοντας την πρώτη του επαφή με τον Σάκη Θεοδοσιάδη και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Εκεί βρισκόταν και ο Θανάσης Μαργαρίτης, που ως δανεικός από τη Λαμία θα ενισχύσει και πάλι τον Ολυμπιακό Βόλου μετά την πρώτη του θητεία πριν από πέντε χρόνια.

Όσον αφορά τον Σλοβένο που αγωνίζεται στο κέντρο, γεννηθείς στις 12 Οκτωβρίου 2000, ο Βλάντε Στόιτσιτς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της σλοβένικης Κόπερ για να ακολουθήσει η παρουσία του στην επίσης σλοβένικη Ντεκάνι. Από εκεί αποτέλεσε παίκτη της ΝΚ Ιζόλα, ενώ τον Οκτώβριο του 2019 ήρθε η πρώτη απόπειρα για να παίξει εκτός των συνόρων της πατρίδας του, αφού η σικελική Μούγκλια ήταν αυτή που τον ενέταξε στο δυναμικό της. Εκεί θα μείνει για 1,5 χρόνο αλλά και πάλι δεν επέστρεψε στη Σλοβενία αλλά δοκίμασε τις δυνάμεις του στην Αυστρία και στη δεύτερη ομάδα της Κίτζμπουελ.

Ακολουθούν κι άλλες προσθήκες

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται πάντως, οι Μαργαρίτης και Στόιτσιτς δεν θα είναι οι μόνοι που εντάσσονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου.

Αρχικά υπάρχει στα πλάνα η πιθανή συμφωνία με έναν ακόμη ξένο παίκτη, που θα αγωνίζεται στο κέντρο (αλλά με πιο αμυντικές τάσεις), αλλά και με έναν Έλληνα αμυντικό που είναι πολύ κοντά στο να ενισχύσει την αμυντική γραμμή.

Το μεγάλο στοίχημα είναι η συμφωνία με παίκτη που θα ενισχύσει την επίθεση. Από τη μία υπάρχει η περίπτωση Έλληνα παίκτη με εμπειρία που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω από εδώ και πέρα στον Ολυμπιακό Βόλου, και από την άλλη (ως εναλλακτική λύση) υπάρχει και μία πρόταση για ξένο παίκτη, που αν χρειαστεί θα εξεταστεί η περίπτωσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.