«Βλέπει» Νίκολη ο Ολυμπιακός Βόλου, ρευστό τοπίο για Γουάμπα

Παρελθόν πριν καν ενταχθεί ο Πασχάλης

Ο Γιώργος Νίκολης ήταν παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ ο αδερφός του Χρήστος ξεχώρισε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Άγνωστο είναι ακόμη αν ο Γιώργος θα παραμείνει στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο ο Χρήστος Νίκολης από τη Νίκη Βόλου στην οποία βρισκόταν ως δανεικός από την ΑΕΒΔ μπορεί να συνεχίσει σύμφωνα με πληροφορίες στον Ολυμπιακό Βόλου!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Νίκη Βόλου ήθελε τον παίκτη με ελευθέρας, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρεθεί η «χρυσή» τομή με τη διοίκηση της ΑΕΒΔ. Η τομή αυτή μπορεί να βρεθεί τελικά με τον Ολυμπιακό Βόλου που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 18χρονο γκαρντ, αν δεν έχει ήδη βρεθεί…

Όσον αφορά τον Κριστ Γουάμπα το τοπίο παραμένει ρευστό, και άγνωστο είναι αυτήν τη στιγμή αν ο παίκτης τελικά θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό Βόλου, παρά το ότι είχε επιτευχθεί αρχικά συμφωνία και υπήρξε και ανακοίνωση από πλευράς «ερυθρόλευκων». Ανακοίνωση είχε εκδοθεί και για τον νεαρό Πασχάλη, ωστόσο η διοίκηση του ΑΣ αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τον Λαρισαίο γκαρντ, που αναμένεται να συνεχίσει σε άλλη θεσσαλική ομάδα την καριέρα του.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.