Βοσνιάδης: «Να βρεθεί λύση για το Πανθεσσαλικό-Μας δίνει άλλη δυναμική»

«Ξένο» χαρακτήρισε το γήπεδο της Νεάπολης ο προπονητής της Νίκης Βόλου

Με… την ψυχή στο στόμα η Νίκη Βόλου πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, ωστόσο ο προπονητής των «κυανόλευκων» Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αναγκαία όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του χρήση του Πανθεσσαλικού αλλά και στο ξένο όπως το χαρακτήρισε γήπεδο της Νεάπολης.

Πόσο λοιπόν επηρεάζεται η Νίκη Βόλου στη Νεάπολη; «Πολύ. Δεν το συζητάμε. Είναι ένα τελείως διαφορετικό γήπεδο το Πανθεσσαλικό. Έχουμε επιλέξει από την αρχή εκεί να παίζουμε. Εδώ είναι κάτι ξένο για εμάς, είναι πιο μικρές οι διαστάσεις. Είμαστε μία ομάδα που θέλει χώρους και η ποιότητα του αγωνιστικού χώρου δεν είναι ίδια με αυτή του Πανθεσσαλικού» ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

Ειδικά για το Πανθεσσαλικό, ο Αλέκος Βοσνιάδης σημείωσε: «Επιδιώξαμε από την αρχή να είναι η έδρα μας εκεί γιατί θέλαμε να φτιάξουμε συγκεκριμένη ομάδα που στο ανοιχτό γήπεδο θα κάνει πράγματα με την ταχύτητα και τις ενέργειές της. Είναι ένα γήπεδο που μας ταιριάζει πολύ εκεί και εδώ δυσκολευόμαστε. Τι να κάνουμε, τα γήπεδα του Βόλου είναι αυτά. Πρέπει να βρούμε λύσεις και δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από θέματα σαν τη Βία και να βρούμε πατήματα για να μην έχουμε την έδρα. Από την αρχή, είναι μία ομάδα με τη διοίκηση που υπάρχει που έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι κόντρα σ’ αυτό. Προσπαθεί να ελέγξει τον κόσμο της, να μην πάει σε ασχήμιες. Δεν νομίζω ότι στα 2-3 τελευταία παιχνίδια δημιουργήθηκαν προβλήματα με την παρουσία του κόσμου. Νομίζω ότι με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές να βρεθεί λύση και να μπορεί η ομάδα να παίξει εκεί, γιατί είναι ένα γήπεδο που πραγματικά τις δίνει άλλες δυνατότητες και άλλη δυναμική».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, ο προπονητής της Νίκης ανέφερε: «Oι νίκες είναι πάντα νίκες, αλλά όλα όσα δικαιούμασταν και δεν πήραμε σε προηγούμενα παιχνίδια μας οδηγούν στο να παίζουμε τέτοια παιχνίδια με περισσότερο άγχος, κάτι που δεν επιτρέπεται. Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ νωρίς, είχαμε τις τελικές μας. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στη λήξη του πρώτου μέρους και ξεκίνησε το δεύτερο με καταπληκτικές τελικές και κατορθώναμε να κάνουμε το μαγικό και να είμαστε με το άγχος μέσα στο παιχνίδι για να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδια που θα έπρεπε να το έχουμε τελειώσει πιο νωρίς. Όσο έρχονται οι βαθμοί θα μας φύγει αυτό το άγχος και θα γίνουν και καλύτερες οι παρουσίες. Συνεχίζουμε ήρεμα, έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για το επόμενο παιχνίδι. Να επιστρέψουν όλα τα παιδιά και παιχνίδι-παιχνίδι να κάνουμε τη συγκομιδή μας για να πιάσουμε τον στόχο που έχουμε από την αρχή».

Ερωτώμενος σχετικά, ο Αλέκος Βοσνιάδης αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Κουσκουνά και Μιράντα που ήταν στη βασική ενδεκάδα του αγώνα, υπογραμμίζοντας και πάλι ότι και οι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Σημείωσε παράλληλα ότι ο Μιράντα γύρισε τραυματίας από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ενώ και ο Κουσκουνάς από το τελευταίο παιχνίδι του με τα Τρίκαλα είχε ένα χτύπημα. «Είναι ένας παίκτης που όσο βρίσκει τον ρυθμό του θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και θα μας δώσει βοήθεια να έρθουν γκολ που θα μας απελευθερώνουν και θα έχουμε καλύτερες παρουσίες» ανέφερε επίσης για τον Έλληνα επιθετικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.