Βοσνιάδης: «Συνεχίζουμε μέχρι τέλους»

Σοβαρή σε όλο το 90λεπτο θέλει την ομάδα του ο τεχνικός της Νίκης Βόλου

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Θεσπρωτό ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, αλλά δεν φάνηκε να είναι χαρούμενος από τη χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν κάποιες φάσεις οι παίκτες του.

«Κερδίσαμε κάποιες θέσεις στη βαθμολογία με καλή παρουσία. Στο πρώτο μέρος βρήκαμε στόχο, είχαμε πολλές τελικές, απέναντι σε μία καλή ομάδα και αξιζουν συγχαρητήρια στον κο Ρότσα. Ο Θεσπρωτός είναι μία νεανική ομάδα που δεν φοβήθηκε, όταν ήταν να βγει στην επίθεση βγήκε. Ισοφάρισαν σε μία φάση που θα μπορούσαμε να είχαμε αγχωθεί, αλλά επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα είμαστε καλά ως ομάδα, βρήκαμε πάλι τις ευκαιρίες μας και σκοράραμε με δύο γκολ διαφορά στο τέλος» τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής.

Στη συνέχεια όμως σημείωσε: «Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε καλή εικόνα παρά την κατοχή. Μας δόθηκαν πολλές προϋποθέσεις για να φύγουμε στη μετάβαση και σ’ ανοιχτό γήπεδο ν’ αυξήσουμε το σκορ, αλλά υπερβάλλαμε πολλές φορές ή δεν πήραμε τη σωστή απόφαση με παραπάνω παίκτη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε και το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να μη χαλαρώνει όταν λύνονται τα πόδια και έρχονται αποτελέσματα, και να μην δείχνει ότι δεν είναι σοβαρή. Στόχος μας είναι να μην παρουσιαστεί ξανά αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη, συνεχίζουμε και πατάμε πάνω στο ότι όλα τα παιχνίδια μας ενδιαφέρουν. Δεν θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι σε κανέναν. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι τέλους για να έχουμε καλύτερο πλασάρισμα».

«Δίκαιο αποτέλεσμα»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, έκανε λόγο για ένα δίκαιο αποτέλεσμα, με την ομάδα του να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του αγώνα, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όπως έγινε το παιχνίδι, είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Για εμάς που είμαστε και άπειρη ομάδα κρίθηκε στην ευκαιρία που είχε ο Μπονίγια στο 1-1 και στα δύο γκολ σε ένα λεπτό. Στο δεύτερο μέρος δεν μπορούσαμε να δώσουμε μάχες όπως έπρεπε. Δεν μπήκαμε στο δεύτερο μέρος και η Νίκη ήταν σ’ αυτό πολύ ανώτερη από εμάς. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη για να δώσουμε τις μάχες μας. τις ευκαιρίες εκτός έδρας ειδικά με καλές ομάδες πρέπει να τις κάνεις γκολ, γιατί δεν είναι πολλές αυτές που θα έχεις.

Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος και ανώτερο από τη Νίκη Βόλου στο δεύτερο. Δεν μπήκαμε ποτέ στο δεύτερο για να διεκδικήσουμε κάτι. Δεν μπορούσαμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.