Βουρνέλης στη Νεάπολη, Πολυχρόνης στην Κρήτη

Τους διαιτητές της 18ης και τελευταίας για φέτος αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Έτσι, στο κρίσιμο για την παραμονή παιχνίδι ανάμεσα σε Επισκοπή και Νίκη Βόλου διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης της Ένωσης Πιερίας, με τους Κων/νο Βρούζο και Γιάννη Μηνούδη της ίδιας Ένωσης. 4ος διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Κρασαγάκης της Ένωσης Ηρακλείου, και παρατηρητής ο Απόστολος Κουρκούνας της Ένωσης Λασιθίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια διαιτητική τριάδα είχε διευθύνει το παιχνίδι της φετινής πρεμιέρας της Νίκης με αντίπαλο το Αιγάλεω, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» είχαν γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-2.

Στο παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός από την άλλη, ορίστηκε πρώτος διαιτητής ο Ματθαίος Βουρνέλης της Ένωσης Μακεδονίας με βοηθούς τους Θανάση Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Λεωνίδα Δελή (Βοιωτίας). 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Λάμπρου της Ένωσης Ευβοίας και παρατηρητής ο Γιάννης Καλύβας της Ένωσης Ευρυτανίας.

Στην αναμέτρηση πάντως που «κοιτά» η Νίκη Βόλου, αυτή ανάμεσα σε Αστέρα Βλαχιώτη και Σαντορίνη, διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Βλάχος από την Ανατολική Αττική, με βοηθούς τους Αντώνη Κάλλη (Αν. Αττικής) και Γιώργο Χριστοδούλου (Ημαθίας). 4ος διαιτητής θα είναι ο Βασίλης Στάμος της Ένωσης Αθηνών και παρατηρητής ο Δημήτρης Μπέρσης (Αρκαδίας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.