Ξέφυγε από τον βούρκο του Ριζομύλου ο Ολυμπιακός Βόλου, 0-1 τον Αστέρα

Με γκολ του Βλάχου στο 63’

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, γεμάτο με νερό και λάσπη, Αστέρας Ριζομύλου και Ολυμπιακός Βόλου αναμετρήθηκαν για την 17η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν τελικά 0-1, χάρη στο γκολ του Βλάχου στο 63’.

Η λάσπη δεν επέτρεπε να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο, με την μπάλα να κολλάει και τους παίκτες να δοκιμάζουν την αντοχή τους, σε ένα γενικά δυνατό παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση άργησε ν’ αρχίσει 15 περίπου λεπτά, καθώς αναμενόταν γιατρός, όπως προβλέπει ο κανονισμός για να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Την πρωτοβουλία ο Ολυμπιακός Βόλου

Μέσα στη λάσπη του αγωνιστικού χώρου λοιπόν, δεν καταγράφονται πολλά πράγματα από την πλευρά και των δύο ομάδων, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει πάντως περισσότερη κατοχή και ανάλογες πρωτοβουλίες. Έτσι, στο 3′ ο Σκοπελίτης έκανε τη σέντρα από αριστερά για να πιάσει την κεφαλιά ο Βλάχος και να στείλει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 15′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Χριστίδη μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 17′ ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Σέττος έκανε τη σέντρα από δεξιά με τον Κακάμη να κάνει το τακουνάκι, αλλά μπλόκαρε το τερματοφύλακας του Αστέρα.

Στο 34′ καταγράφεται μία καλή στιγμή για τον Αστέρα, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Σεφερκόλι, ο Σιδεράκης έπεσε για να μπλοκάρει.

Στο 41′ ο Βλάχος έβγαλε τη σέντρα για να κάνει το σουτ ο Σκοπελίτης, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Μέχρι το ημίχρονο δεν προέκυψε κάτι άλλο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Έκανε φάσεις και βρήκε γκολ ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο δεύτερο μέρος, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκοπελίτη στο 48’, ο Καμπέρης έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπαλιού.

Στο 58’ ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του μέχρι εκείνη τη στιγμή, καθώς ο Αναστασίου βρέθηκε απέναντι στον Μπαλιού, και σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κατάφερε να μπλοκάρει.

Στο 63’ ήρθε το γκολ τελικά για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς από τα δεξιά ο Κούλπας έκανε τη μακρινή μπαλιά και ο Βλάχος από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλιού για το 0-1.

Στο 67’ ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του Σκοπελίτη έστειλε την μπάλα πάνω από την οριζόντια δοκό της αντίπαλης εστίας, ενώ και ο Κούλπας στο 74’ είχε την ευκαιρία αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε. Την ίδια στιγμή ο Αστέρας Ριζομύλου δεν έβγαζε φάσεις, ενώ στο 82’ ο Ζέρης μετά από σέντρα του Νούσιου έκανε το πλασέ, αλλά σχεδόν πάνω στο γραμμή ο Μπαλιού μπλόκαρε την μπάλα!

Στο 87’ πάλι, Νούσιος και Οικονόμου απέτυχαν να σκοράρουν με διαδοχικά σουτ, με την μπάλα στο τέλος να καταλήγει άουτ.

Σε… αναμπουμπούλα εντός της περιοχής του Ολυμπιακού Βόλου στο 90’ οι παίκτες του Αστέρα Ριζομύλου ζήτησαν χέρι αντιπάλου, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στις καθυστερήσεις δεν προέκυψε κάτι περισσότερο, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, με το τελικό 0-1.

Αστέρας Ριζομύλου (Τουρσούγκας): Μπαλιού, Φλώρος, Σιαμέτης, Κώστας, Χατζηιωάννου, Σεφερκόλι, Χριστίδης, Παπαστεργίου (92’ Σκεπετάρης), Βέργος, Μακρονάσιος (81’ Πρίντζος), Γερολυμάτος (λ.τ. 43′ Μαρούφ)

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Κακάμης (70’ Ζέρης), Καμπέρης, Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης, Κυρίτσης, Βλάχος, Αναστασίου (61’ Οικονόμου), Σέττος (70’ Νούσιος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.