Ξεκαθαρίζει το ρόστερ για τον Ολυμπιακό Βόλου

Με φόντο τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική

Από τη στιγμή που ήδη έχουν μπει σε εφαρμογή τα πλάνα για τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική, το ζήτημα του ρόστερ για τον Ολυμπιακό Βόλου θ’ αρχίσει να ξεκαθαρίσει, με τις κρούσεις για ανανεώσεις να έχουν ήδη γίνει και να παίρνουν πιο επίσημη μορφή το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα οργανώθηκε σχεδόν… μαζικά, με τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και το τεχνικό επιτελείο να έχουν συνεχόμενες συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές στο τότε διαθέσιμο γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνει και τώρα, ώστε να επισημοποιηθούν οι προσθαφαιρέσεις και από εκεί και πέρα να κινηθεί (επισήμως) η διοίκηση για τη συμφωνία με τουλάχιστον 4-5 παίκτες που θα διεκδικούν θέσεις βασικών στην ενδεκάδα.

Πάντως, πολλά θα εξαρτηθούν και από το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν ώστε να διαμορφωθεί το ρόστερ για τη νέα χρονιά. Άλλωστε η Γ’ Εθνική είναι πιο απαιτητική κατηγορία, αφού και πιο δυνατές ομάδες θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά θα έχει και περισσότερες και πιο μακρινές μετακινήσεις, κάτι που επηρεάζει και τις αποφάσεις των παικτών.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.