Ξεκαθαρίζει το ρόστερ στη Νίκη Βόλου

Οι αποχωρήσεις και οι μεταγραφικές κινήσεις

Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο στη Νίκη, από τη στιγμή που ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει ήδη κάνει την εισήγησή του στη διοίκηση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες μένουν και ποιοι αναμένεται να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε άλλους συλλόγους τη νέα χρονιά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ήδη ο Γιώργος Δεληζήσης και ο Στέλιος Δημητρίου έχει φανεί ότι δεν θα συνεχίσουν στη Νίκη Βόλου, αφού σε αρκετές αγωνιστικές ήταν εκτός αποστολής, για αγωνιστικούς λόγους όπως αναφερόταν από την πλευρά της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, ο Όσκαρ Σιαφά δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση, οπότε αφού δεν έδινε λύσεις στο σκοράρισμα μένει εκτός και αναζητεί κι αυτός τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η επιθετική γραμμή της Νίκης Βόλου άλλωστε θα χρειαστεί κι άλλο κομμάτι από τη στιγμή που ο Αντόνιο Ροχάνο, έχοντας και τραυματισμούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δεν θα συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας.

Ο Λουτσιάνο Ολαϊσόλα από την άλλη έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή που συνδυάστηκε και με το μοναδικό τέρμα του αγώνα που χάρισε τους τρεις βαθμούς στη Νίκη Βόλου. Από εκεί και πέρα όμως η απόδοσή του δεν παρουσίασε άνοδο, αντίθετα δεν έδειξε κάτι περισσότερο που θα έπειθε το τεχνικό επιτελείο της Νίκης να τον διατηρήσει στις τάξεις της ομάδας και την επόμενη χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο ενός έτους ακόμη με τη Νίκη, αλλά ήδη έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται.

Ενίσχυση αναμένεται και στο κέντρο της ομάδας, αφού ούτε ο Σταύρος Τσουκαλάς φαίνεται ότι θα παραμείνει στη Νίκη Βόλου τη νέα χρονιά, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και ο Νέτι Μέτσε να μπει σε μία παρόμοια διαδικασία, με τους δυο τους να έχουν σίγουρα αποτελέσει παίκτες με προσφορά στην ομάδα.

Aπό την άλλη, ο Πασχάλης Κάσσος για μία ακόμη χρονιά βρίσκεται στο μικροσκόπιο ομάδων της Super League, όπως και ο Χοσέτε Μιράντα, που έχουν για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους», ενώ η αποχώρηση Μπάγιτς σίγουρα θα φέρει νέο τερματοφύλακα στην ομάδα, ενώ αναμένεται και ο Μπουργάνης.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να δουλεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με ένα ρόστερ 22 παικτών (συμπεριλαμβανομένων και των τερματοφυλάκων), έχοντας προαναγγείλει λίγες μεταγραφές. Όμως έχουν ήδη προκύψει 8 ονόματα που αποχωρούν ή οδεύουν προς αποχώρηση από την ομάδα, χωρίς ν’ αποκλείει κανείς και άλλα να προστεθούν στη σχετική λίστα, από τη στιγμή που ολοκληρώνονται και άλλα συμβόλαια, οπότε οι μεταγραφές μπορεί να φτάσουν και τις 7-8…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.