Ξεκούραστα ο Ολυμπιακός Βόλου, 8-0 στην Αγχίαλο

Θετικό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο της Α' ΕΠΣΘ

Αφήνοντας πίσω του την ισοπαλία με τον ΑΟ Σκιάθου, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την μικρή αντίσταση της ομάδας της Αγχιάλου, επικρατώντας με το τελικό 0-8, χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα.

Έχοντας πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε τα τέρματα που ήθελε, κάνοντας ξεκίνημα με το δεξί στον δεύτερο γύρο του φετινού πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Βρήκε τα… αγχολυτικά γκολ

Οι γηπεδούχοι είχαν εξαρχής αμυντικό προσανατολισμό και αγωνίστηκαν με μόλις τρεις παίκτες στον πάγκο, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθούσε από το πρώτο λεπτό να πιέσει ψηλά. Έτσι στο 10′ καταγράφεται το σουτ του Αναστασίου που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 12′ ο Νούσιος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Τασιούλης πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε την μπάλα. Άουτ κατέληξε η μπάλα και στο 15′ μετά τη σέντρα του Σκοπελίτη και την κεφαλιά του Αναστασίου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να κερδίζει κόρνερ 4 λεπτά αργότερα μετά από σουτ του Σκοπελίτη.

Στο 20′ ο Καμπέρης σούταρε ο πάλι άουτ, με το γκολ για τους ερυθρόλευκους να έρχεται τελικά στο 22′, όταν έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Τασιούλης έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαρρή για το 0-1.

Στο 33’ έγινε το 0-2, όταν ο Καμπέρης, από κοντινή απόσταση και ευρισκόμενος στην πλάτη της άμυνας, σούταρε, για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Δύο λεπτά αργότερα (35′), ήρθε και το 0-3, με τον Σκοπελίτη να κάνει την σέντρα από δεξιά, τον Αναστασίου να πιάνει την κεφαλιά και τον Νούσιο με προβολή να σκοράρει για τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Έσπασε» το ρεκόρ

Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς στο 47′ ο Καμπέρης έπιασε το σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-4.

Στο 59′ ήταν η σειρά του Τασιούλη και πάλι να σκοράρει, κάνοντας κι αυτός ένα σουτ έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, για να φτάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε κανέναν λόγο ν’ αγχώνεται, αφού διατηρούσε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ η ΦΘ Αγχίαλος περιοριζόταν στα αμυντικά της καθήκοντα και μόνο. Τελικά στο 70′ μετά από ατομική ενέργεια από αριστερά, και αφού πήρε την μπάλα ξανά μετά από λάθος των αμυνόμενων, ο Παπαδήμος σκόραρε για το 0-6.

Mετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκαλίτσιος χρίστηκε σκόρερ στο 80′ για το 0-7 με σουτ, ενώ στο 86′ Καρατσόλης και Αναστασίου είχαν διαδοχικές ευκαιρίες για το όγδοο γκολ του Ολυμπιακού Βόλου, χωρίς  να το πετύχουν. Τελικά στο 87′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζέρη, ο Κούλπας με πλασέ έκανε το 0-8 και τα οκτώ γκολ είναι τα περισσότερα που έχει πετύχει φέτος το σύνολο των «ερυθρόλευκων» σε ένα παιχνίδι (είχε επτά τέρματα χωρίς να δεχθεί κάποιο απέναντι στην Ακρόπολη).

ΦΘ Αγχίαλος (Ρέππος): Σαρρής, Κόκκαλης, Τσιαγιανίδης, Τσέλιος, Διαμαντένιας, Λαΐνας (57′ Κουτσοκέρας), Δράγνης, Τσάμης, Νιτσάι, Ζητούδης (λ.τ. 67′ Τσότζωρας), Ερρινάκης.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης (67′ Παπαδήμος), Καμπέρης (73′ Ματτέα), Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης (59′ Καρατσόλης), Κυρίτσης, Αναστασίου, Νούσιος (59′ Ζέρης), Τασιούλης (67′ Πετράκος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.