Ξεσπιτώθηκαν σύλλογοι Κολύμβησης-Από Βόλο στη Λάρισα!

Προκειμένου να μην χάσουν έδαφος στην προετοιμασία τους οι αγωνιστικές ομάδες

Με την πόλη του Βόλου να μένει χωρίς νερό για ανθρώπινη χρήση για 16η ημέρα, το πρόβλημα που κλήθηκαν ν’ αντιμετωπίσουν οι σύλλογοι κολύμβησης της περιοχής ήταν κυριολεκτικά τεράστιο, και αναζητώντας λύσεις κάποιοι από αυτούς κατέληξαν στη Λάρισα!

Η πρωτεύουσα του όμορου νομού διαθέτει δύο κολυμβητήρια, το κλειστό του ΕΑΚ Λάρισας και το ανοιχτό δημοτικό στην περιοχή της Νέας Πολιτείας, τα οποία λειτουργούν κανονικά. Έτσι, οι αγωνιστικές ομάδες συλλόγων του Βόλου (αθλητές και αθλήτριες 1ης Γυμνασίου έως 1η Λυκείου) μεταβαίνουν στη Λάρισα για να προπονηθούν και να μην χάσουν έδαφος στην προετοιμασία τους… Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, τόσο για τους ίδιους τους αθλητές και τις αθλήτριες, όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα χρήσης των δομών της Λάρισας. Πάντως, και κάποιοι σύλλογοι της Λάρισας στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των κολυμβητικών σωματείων του Βόλου για την πρόσκαιρη κάλυψη των αθλητικών αναγκών τους.

Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση του προπονητή του ΟΕΑΝΑΒ, Κωνσταντίνου Χατζηγεωργίου, πριν από λίγες ημέρες, αναφέροντας τα εξής: «1η προπόνηση για τη σεζόν 2023-2024!!! Μετά από δυο εβδομάδες καταστροφών και αβεβαιότητας επιστρέφουμε στις προπονήσεις μας στη Λάρισα καθώς οι εγκαταστάσεις στο Βόλο αδυνατούν να μας φιλοξενήσουν!! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο στον Ποσειδώνα Λάρισας που διέθεσε το κολυμβητήριο για την ομάδα μας την ώρα που κάποιοι μας γύρισαν την πλάτη, κλείνοντας τις πόρτες τους σε μια πόλη που είναι σε έκτακτη ανάγκη!! Συνεχίζουμε δυναμικά για τη συνέχεια με αισιοδοξία και όνειρα»!

Το πότε θα μπορέσουν να προπονούνται στον Βόλο παραμένει ένα πολύ καλό ερώτημα… Το ίδιο καλό με το πότε θα έχει η πόλη νερό για ανθρώπινη χρήση…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.