Ζουν και αναπνέουν άπαντες στον Ολυμπιακό Β. για το ματς με Αχιλλέα Νεοκ.

Η λέξη πώρωση μπορεί να περιγράψει καλύτερα το κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου για το εκτός έδρας ματς με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια. Μπορεί να απομένουν τέσσερις μέρες για το παιχνίδι, αλλά άπαντες ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα με την ομάδα της Πιερίας, ο οποίος, αν κερδηθεί, δίνει κατά 99% το πρωτάθλημα στους ερυθρόλευκους, αφού μετά θα χρειάζονται έναν βαθμό με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο φινάλε στο Πανθεσσαλικό, για να πανηγυρίσουν την άνοδο. Και στον κόσμο, που ετοιμάζεται να εκδράμει μαζικά, αλλά και στους ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη αδημονία για την πιο κρίσιμη μάχη της σεζόν.

Αυτή η αδημονία ήταν έκδηλη και στα λόγια του Άρη Λώττα μετά το ματς με τον Φωκικό, με τον επιτελικό μέσο του Ολυμπιακού Β. να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου:  «Δεν μπορεί κανένας τα τελευταία 180 λεπτά που έχουμε να μας βγάλει από τον στόχο. Περιμένουμε πώς και πώς να έρθει η επόμενη βδομάδα και να πάμε στη Νεοκαισάρεια να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Το ποδόσφαιρο έχει και καλές και κακές στιγμές. Εμείς θα δουλέψουμε όλη τη βδομάδα, για να πάμε στη Νεοκαισάρεια να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ξέρω τον λόγο που κάποιοι νομίζουν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Απλώς κάναμε το ένα από τα τρία βήματα, απομένουν άλλα δύο. Πέρσι ήμουν στην ομάδα του Άρη, που πήραμε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική προσπαθούσαμε να αποδείξουμε ότι δεν ήμασταν … ελέφαντες. Το ίδιο θα γίνει και φέτος. Μέχρι το τέλος θα παίζουμε για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, για τον κόσμο, τη διοίκηση, τον προπονητή και γι’ αυτό που έχουμε χτίσει από την αρχή της χρονιάς, για ν’ ανέβει η ομάδα εκεί που αξίζει και ακόμη παραπάνω. Είμαστε μία γροθιά με τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου κι αυτό δεν πρόκειται να το σπάσει κανείς».

Την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει η έδρα

Για λόγους ασφαλείας υπάρχει πιθανότητα να γίνει τελικά το παιχνίδι ανάμεσα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Ολυμπιακό Βόλου στο ΔΑΚ Κατερίνης κι όχι στη Νεοκαισάρεια, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη (3/4). Αυτό σίγουρα συμφέρει τη γηπεδούχο ομάδα, που θα κόψει πολλά εισιτήρια, τους φίλους των ερυθρολεύκων, που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ματς σε πολύ καλύτερες συνθήκες, αφού πολλοί λένε ότι δε θα τους χωρέσει το μικρό γήπεδο της Νεοκαισάρειας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του Περικλή Αμανατίδη, που θα παίξουν σε ένα καλύτερο γήπεδο.

Η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση θα αρχίσει τη Τετάρτη. Κόντρα στον Αχιλλέα επιστρέφει σίγουρα ο Νικολακάκης, που εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών, και αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τον Ρόκα. Ο αρχηγός είδε το ματς με τον Φωκικό για προληπτικούς λόγους από τον πάγκο με πολιτικά, αφού η τεχνική ηγεσία, αν και προπονούνταν κανονικά, θέλησε να τον προφυλάξει λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο γόνατο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.