Έχει δίκαιο ο Αχιλλέας Μπέος

Ο νέος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με δήλωση του προς τα ΜΜΕ, διερωτάται αν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά για τα όσα αποκαλύφθηκαν τελευταία με την νέα «παράγκα» στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα όσα υπέστη ο ίδιος και ο Ολυμπιακός Βόλου το 2011.

Έχει δίκαιο να διερωτάται ο υπόδικος και προφυλακισμένος επί μήνες Αχιλλέας Μπέος, γιατί να ισχύουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στις δύο υποθέσεις, αυτή του 2011 και του 2014, όταν στηρίζονται σε κασέτες της ΕΥΠ. Έχει δίκαιο ως Έλλην πολίτης να διαμαρτύρεται για τα όσα υπέστη ως σήμερα, αυτός και η οικογένεια του, όταν βλέπει πως η αθλητική και δικαστική δικαιοσύνη αντιμετωπίζουν διαφορετικά τις δυο υποθέσεις.

Το 2011 η τότε κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, με τους Γερουλάνο και Μπιτσαξή και συνοπτικές διαδικασίες συνέλαβε τον Αχιλλέα Μπέο και τον έκλεισε για μήνες στη φυλακή, ενώ τον Ολυμπιακό Βόλου τον έστειλε στα τάρταρα, χωρίς να είναι μπλεγμένος πουθενά και μόνον γιατί μέτοχος του ήταν ο Μπέος. Η αθλητική και δικαστική δικαιοσύνη έχει τώρα στα χέρια της μια άλλη υπόθεση με κασέτες όπου ακούγονται παράγοντες και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς κ. Μαρινάκης για διάφορα θέματα, διαιτητές, χειραγώγηση αγώνων, κάθε είδους εξυπηρετήσεις και αποκαλυπτικούς διαλόγους και ενώ θα περίμεναν οι Έλληνες πολίτες να δράσουν οι αρχές κατά τον ίδιο τρόπο, παρακολουθούμε όλοι μια νεκρική σιγή.

Η «Μαγνησία», το Ράδιο Ένα 102,5, το magnesianews.gr και το magnesiasports.gr, από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν το θέμα και μάλιστα στην πρώτη σελίδα, όπως έπραξαν και το 2011, τώρα όμως παρακολουθούμε το ξεγύμνωμα των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων, οι οποίοι κουκούλωσαν την υπόθεση, εκτός από τον ΣΚΑΙ. Δεν ακούσαμε τους διαλόγους που υπέκλεψε η ΕΥΠ, ούτε γράφτηκε κάτι που θα αναδεικνύει το θέμα. Όλοι «μούγκα στη στρούγκα», διότι εδώ εμπλέκεται ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός του Πειραιά, όχι του Βόλου.
Ούτε όμως η πολιτεία ανακατεύτηκε με το θέμα, οι λαλίστατοι πολιτικοί μας δεν δήλωσαν το παραμικρό, ούτε φυσικά παρενέβησαν για να κλείσουν στην φυλακή όσους εμπλέκονται, σε αντίθεση με το 2011. Δεν έχει δίκαιο λοιπόν ο Αχιλλέας Μπέος να διαμαρτύρεται και ο Ολυμπιακός Βόλου να θέλει να βρει το δίκιο του στη δικαιοσύνη;

Γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά σε δυο υποθέσεις που φαίνονται ότι είναι πανομοιότυπες;
Επειδή ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίζεται εδώ και καιρό αδικούμενος, η δικαιοσύνη θα πρέπει γρήγορα να ολοκληρώσει και τις δυο υποθέσεις και να αποφασίσει, αν οι άνθρωποι που είναι κατηγορούμενοι είναι αθώοι ή ένοχοι.

Η υπόθεση Αχιλλέα Μπέου, συμπληρώνει τρία χρόνια τώρα και θα πρέπει να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Αθώος ή ένοχος; Για να ξέρουν και οι Βολιώτες αν έχουν δήμαρχο εκβιαστή, που παίζει στοίχημα, που έστηνε παιχνίδια ή όλη αυτή η ιστορία, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, είναι μια σκευωρία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.