Λίγη ντροπή κ. Βασιλακόπουλε

Όλη η Ελλάδα στα ουράνια το βράδυ της Κυριακής, παρακολουθώντας από το κλειστό της Νέας Ιωνίας τη μεγάλη νίκη της εθνικής εφήβων.

Τα 18άρια της Ελλάδας, έδωσαν ψυχή και κέρδισαν την ομάδα της Τουρκίας. Το χρυσό ήταν δικό τους και τα παιδιά μας αφιέρωσαν την μεγάλη επιτυχία τους στον Ελληνικό λαό που περνά τις πιο δύσκολες στιγμές του.
Η νέα γενιά των 18άρηδων, έδωσε αξιακά μαθήματα σε όλους μας. Σήκωσαν το μπόι τους απέναντι στους αντιπάλους και έδωσαν το μήνυμα πως η Ελλάδα ΜΠΟΡΕΙ, δίνει την μάχη της και κερδίζει. Γι αυτή την Ελλάδα αισθάνθηκα υπερήφανος, διότι διέκρινα το πείσμα της φυλής, που έστω και στα δύσκολα δεν το βάζει κάτω και κυρίως γιατί αυτό έγινε από τη νέα γενιά της χώρας.

Η χαρά, η υπερηφάνεια για τα παιδιά της Ελλάδας, έγινε αίφνης όμως οργή. Ο έμπειρος παράγοντας του Ελληνικού και παγκόσμιου μπάσκετ, τον οποίο μέχρι εκείνη την στιγμή εκτιμούσα απεριόριστα, τον είδα να βάζει στο λαιμό του Μπέου ένα χρυσό μετάλλιο, που δεν του ανήκει.

Τα μετάλλια ανήκουν στα παιδιά που με τιμιότητα και ιδρώτα κέρδισαν, στους προπονητές, όχι όμως στον Μπέο, που ως παράγοντας απαγορεύεται από το 2011 να ασχολείται με τον αθλητισμό.
Δεν ήξερε την τιμωρία του Μπέου ο κ. Βασιλακόπουλος και εξευτέλισε με αυτό τον τρόπο την νίκη της Ελλάδας, τα παιδιά της Ελλάδας, στα οποία ανήκε το χρυσό;

Δεν ενημερώθηκε ο κ. Βασιλακόπουλος, ότι εκδόθηκε βούλευμα και ο Μπέος έχει στην πλάτη του τέσσερα κακουργήματα και σύντομα θα δικαστεί;

Τι παράδειγμα έδωσε εκείνη τη στιγμή ο κ. Βασιλακόπουλος στους Έλληνες που από την ΕΡΤ έβλεπαν αυτή την εικόνα;
Τι παράδειγμα έδωσε στα παιδιά που έδωσαν μάχη μέσα στο τερέν;

Το παράδειγμα ότι το χρυσό μπορεί να το φορά στο στήθος του και να σηκώνει το κύπελλο ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με ένα από τα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Αγαπητέ πρόεδρε, αν σου έχει μείνει τσίπα και υπηρετείς ακόμη τα αθλητικά ιδεώδη ζήτησε αμέσως να σου παραδοθεί το χρυσό μετάλλιο που ανήκει σ’ αυτούς που το αξίζουν. Ακόμη και μια ενδεχόμενη συγνώμη σου δεν νομίζω ότι σβήνει το βαρύ ατόπημα σου.

Γ. Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.