Ποιος είστε κύριε;

Δεν άκουσα…πως είπατε…ορίστε; Συγγνώμη κύριε ποιος είστε; Συγνώμη κύριε θα θυμάστε ασφαλώς κ.Μπέο το τραγούδι της αοιδού του λαϊκού τραγουδιού Κατερίνας Στανίση, ως λάτρης παρόμοιων ασμάτων.

Κύριε Μπέο όπως διατείνεστε εκλεγήκατε Δήμαρχος Βόλου με 53% και θα κάνετε ό,τι σας αρέσει και θα δώσετε εξηγήσεις το 2019, αν βέβαια είστε Δήμαρχος.

Το 53% δεν σας έδωσε όμως το δικαίωμα να ενεργείτε παράνομα και χωρίς διαφάνεια και όποιος σας το επισημαίνει να δέχεται ύβρεις καταγωγίου. Σας άκουγαν χθες συμπολίτες σε αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης να επιτίθεστε στους ανθρώπους της ΕΠΟ με τις κακουργηματικές πράξεις που τους βαραίνουν, παρόμοιες με αυτές που κι εσείς αντιμετωπίζετε και κατηγορείστε και να σας αφήνουν οι δημοσιογράφοι να…καλείται όλους αυτούς στο Βόλο  για  να…αφήστε το.

Ποιος είστε κύριε και συμπεριφέρεστε σε συμπολίτες μας με τον τρόπο των ανθρώπων της νύχτας που μέχρι πρόσφατα σιτιζόσασταν;

Ποιος είστε κύριε και…συνδέετε δημοτικούς συμβούλους που τους ψήφισε ο βολιώτικος λαός με Κάιρο και με Φουτζίτσου, τα κλιματιστικά εννοούσατε ή τα νησιά Φίτζι;

Ποιος είστε κύριε, που κάθε φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο θέλετε να το υποβιβάζετε μαζί με άλλους ομοίους σας και να είμαστε εμείς υποχρεωμένοι να σας ανεχόμαστε.

Ποιος είστε κύριε και σηκώνεται το μπόι σας σε συμπολίτες καθηγητές, δασκάλους, ταξιτζήδες περιπτερούχους;

Ποιος είστε κύριε και απευθύνεστε με σεξιστικά ανέκδοτα σε συγκεντρώσεις για τα σχολεία της πόλης;

Ποιος είστε κύριε που με την πεζοδρομιακή αθυροστομία σας νομίζετε ότι θα επιβληθείτε σε αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί σας;

Ποιος είστε κύριε και προσπαθείτε να φέρετε τους βολιώτες στο δικό σας γήπεδο “βούρκο”, όπου κάποιες στιγμές βγαίνουν και πιστόλια;

Ποιος είστε εσείς κύριε που μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, να υβρίζετε, να λοιδωρείτε και κάποιοι να χασκογελούν, πιστεύοντας ότι δεν θα έλθει ποτέ και η δική τους ώρα;

Ζητήσατε πριν από λίγες ημέρες από το Δημοτικό Συμβούλιο να σας σέβονται για να τους σεβαστείτε. Να υπάρχει αλληλοσεβασμός για να μπορούμε να συνεννοηθούμε σ’ αυτόν τον τόπο. Κύριε Δήμαρχε του Βόλου, σας σεβάστηκε το Δημοτικό Συμβούλιο, οι δημοσιογράφοι και κανένας ποτέ δημόσια δεν εκφράστηκε με όσα εσείς καθημερινά εκστομίζετε.

Σας είπε κανένας λαμόγιο, κοπρίτη, απατεώνα, διεφθαρμένο, σκουπίδι, πιτσαδόρο. Σας είπε κανένας ότι δεν σας βλέπει, ότι σας έχει συνδέσει με Κάιρο και τα Φίτζι; Όχι, ποτέ!

Γιατί λοιπόν κύριε Δήμαρχε συμπεριφέρεστε με αυτό τον τρόπο; Είστε εσείς παράδειγμα για τη νέα γενιά των βολιωτών;

Αντί λοιπόν να πουλάτε “φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες”, να κατηγορείτε άλλους χωρίς αποδείξεις, φροντίστε να αποδείξετε την αθωότητά σας, ώστε  να μας πείσετε ότι πράγματι αυτό που θέλετε είναι, να είστε ένα σύγχρονος “Ζορό” που θα ασχοληθεί με τους φτωχούς, τους αδικημένους , θα εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα κάνει την πόλη Μονακό!

Αυτά, όσο πιο ευγενικά μπορούμε να τα γράψουμε, αντιστεκόμενοι στις προκλήσεις σας, ώστε να μην φθάσουμε στο επίπεδό σας και γίνουμε ίδιοι. Σ’ αυτή την πόλη γνωριζόμαστε. Εσάς δεν ήξεραν και τώρα σας μαθαίνουν δυστυχώς.

Υ.Γ. 1

Κύριε Δήμαρχε στείλατε μια επιστολή στο υφυπουργό αθλητισμού κ. Κοντονή για να του καταγγείλετε την απόφαση της ΕΠΟ η οποία μετέθεσε τον τελικό αγώνα ποδοσφαίρου των ομάδων Κ20 στη Λάρισα. Καλά κάνατε. Τις τελευταίες παραγράφους όμως τις τις θέλατε, ιδιαίτερα σε αυτή την τελευταία την οποία αντιγράφω :

“Οι εκβιασμοί με πρόσχημα το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου πρέπει επιτέλους να σταματήσουν. Δεν είναι κακουργηματικοί διωκόμενοι να αποφασίζουν για τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αντίθετα το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έπρεπε να διοικείται από ανθρώπους που έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και η ηθική τους να μην αμφισβητείται από την κοινωνία”.

Κύριε δήμαρχε έχετε απόλυτο δίκαιο να υπερασπίζεστε τις αρχές του γνήσιου αθλητισμού, απλώς όμως δεν θα έπρεπε να υπογράψετε ως Αχιλλέας Μπέος.

Υ.Γ. 2

Αυτοί οι άνθρωπο δεν έχουν το δικαίωμα να διοικούν το ποδόσφαιρο. Συμφωνούμε. Εσείς που κατηγορείστε για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, γιατί να είστε Δήμαρχος και να αποφασίζετε και να διατάσσετε στην πόλη του Βόλου; Υπάρχει κάποιο θέμα σε αυτά που υποστηρίζετε, για να μην πούμε κάποιο πρόβλημα.

 Γ. Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.