“Υποφέρει” από αλαλία ο Δήμαρχος Βόλου

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και υπερασπιστής των δικαίων του λαού από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, τις τελευταίες ημέρες ως φαίνεται υποφέρει από αλαλία, ίσως και λόγω του γεγονότος ότι μεταπήδησε στο στρατόπεδο των Δημάρχων της Νέας Δημοκρατίας. Ο προεκλογικά υποσχόμενος δυναμικές λύσεις και αναποδογυρίσματα τραπεζιών υπουργείων όταν δεν ακούγεται η φωνή του Βόλου. Ο Δήμαρχος που θα είναι δίπλα στα προβλήματα του συμπολίτη μας δεν είπε τίποτα για τον αποκλεισμό του Βόλου από το πρόγραμμα του εγγυημένου ελάχιστου εισοδήματος από το οποίο θα ωφελούνταν περίπου 1000 οικογένειες Βολιωτών με πενιχρά εισοδήματα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε οικογένεια η οποία δεν έχει εισοδήματα θα έπαιρνε το μήνα 450 ευρώ για την βασική διαβίωση της οικογενείας τους. Παρότι προεκλογικά και μετεκλογικά χρησιμοποιεί ως επιχείρημα κατά του σάπιου πολιτικού κατεστημένου την πρωτιά του Βόλου στην ανεργία με 38% εν τούτοις η χθεσινή ανακοίνωση ότι αντί του Βόλου στο πιλοτικό πρόγραμμα προκρίθηκε η Λάρισα, εσιώπησε…παγαγωδώς!

Το ίδιο όμως συνέβη και στην υπόθεση για το “Δόντια” που προφανώς δεν τον ενδιαφέρει διότι από εκεί δεν διέρχονται Βολιώτες, όπως για τον Περιφερειακό, που δεν τον παραλαμβάνει διότι ως γνώστης του αντικειμένου έκρινε ότι είναι μη ασφαλής, ενώ δεινοπαθεί η συνοικία της Νέας Δημητριάδας.

Αντί αυτών των σοβαρών θεμάτων που απασχολούν την βολιώτικη κοινωνία ο νέος Δήμαρχος κόβει χόρτα στο Πανθεσσαλικό πιστεύοντας ότι με το “κουτόχορτο” κάθε μέρα οι Βολιώτες θα πιστέψουν ότι επιτέλους ζουν στο Μονακό.

Γ.Καρεκλίδης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.