Οι «εξυγιαντές» του ποδοσφαίρου

Έσκασε σαν βόμβα χθες η είδηση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ ότι το παιχνίδι Οπούντιος Μαρτίνου – Νίκη Βόλου θα πρέπει να διεξαχθεί παρότι ο κανονισμός είναι σαφής, όταν δεν υπάρχει γιατρός στο γήπεδο, ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Βέβαια η Νίκη θα υποβάλλει έφεση, αλλά υπάρχει ένας σε αυτή την πόλη που να μην γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα την πετάξουν στα σκουπίδια και θα κάνουν αυτό που αδικεί τη Νίκη; Οι ποδοσφαιροπαράγοντες της ΕΠΟ συμπεριλαμβανομένου του ταμία της Βολιώτη δικηγόρου και προέδρου της ΕΠΣΘ κ. Λασκαράκη επαίρονταν ότι ο ερχομός τους στα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας θα έφερνε την εξυγίανση στην σαπίλα των προηγούμενων χρόνων. Δυστυχώς οι ενέργειές τους να δεχθούν τον ΝΠΣ Βόλος να παίξει στη Γ’ Εθνική, τα φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών στα μέχρι τώρα παιχνίδια και η σκανδαλώδης απόφασή τους να διεξαχθεί το παιχνίδι Οπούντιος – Νίκη ενώ είναι σαφής ο κανονισμός αποδεικνύει ότι δυστυχώς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Το χειρότερο όλων είναι ότι στο παρασκήνιο βλέπουμε τις ίδιες φιγούρες οι οποίες πρωταγωνιστούσαν τα προηγούμενα χρόνια να κάνουν κουμάντο και σήμερα. Κάποιοι εκ του παρασκηνίου συνεχίζουν τα ίδια με τους ορισμούς διαιτητών, συνεχίζουν να «μιλούν» και να απαιτούν πέτσινα πεναλτι και αδικίες σε βάρος των αντιπάλων τους, θέλοντας να κερδίσουν πρωταθλήματα όχι με την αξία τους. Η απόφαση της ΕΠΟ κατά της Νίκης δεν έχει προκαλέσει μόνο τη μήνιν των φιλάθλων της, αλλά όλων των Βολιωτών οι οποίοι παρακολουθούν και πάλι τα όσα λέγονται στα δικαστήρια και επαναλαμβάνονται και πάλι. Ποιος θα σταματήσει τους ανθρώπους αυτούς που θέλουν να εξαφανίσουν τις ισχυρές ομάδες της πόλης μας;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.