Με ποιον είναι τελικά η Νέα Δημοκρατία στο Βόλο;

Με Αγοραστό ή Μπέο;

Δυο χρόνια τώρα η Νέα Δημοκρατία σιωπά. Βουλευτής, πολιτευτές, Περιφέρεια, Νομαρχιακή Επιτροπή, έχουν πιεί το αμίλητο νερό, μπροστά στο πολιτικό φαινόμενο Μπέου. Ως τώρα, προσπάθησαν να δείξουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στην πόλη και να ανέχονται καταστάσεις που φτάνουν στα άκρα. Η ΝΔ, ύστερα από την σύγκρουση Μπέου- Αγοραστού, που έφθασε εκ μέρους του Μπέου στα άκρα, δεν μπορεί πλέον να μένει απαθής. Ο Αχιλλέας Μπέος, εξύβρισε τον Περιφερειάρχη, ο οποίος αν το έχουν ξεχάσει οι Νεοδημοκράτες, είναι σημαίνον στέλεχος του κόμματος τους. Έχει εκλεγεί δυο φορές Περιφερειάρχης με τις γαλάζιες ψήφους και με την στήριξη της Νέα Δημοκρατίας είναι Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Ποιος είναι λοιπόν ο Αχιλλέας Μπέος για τη ΝΔ και πρέπει να τον στηρίζει, όταν εξυβρίζει τον κ. Αγοραστό με αγοραία λόγια και υποστηρίζει δημόσια ότι είναι «απατεώνας» και «ψεύτης» παρουσιάζοντας τον ως εχθρό της πόλης;

Το μεγάλο πολιτικό θέμα είναι, ότι ούτε καν οι αντιπεριφερειάρχες και οι περιφερειακοί σύμβουλου δεν στηρίζουν τον Περιφερειάρχη και τον αφήνουν εκτεθειμένο να τον περιλούζει με τη λάσπη του ο Αχιλλέας Μπέος.

Η ανοχή όλων στη Νέα Δημοκρατία δείχνει ότι προφανώς δεν θέλουν να κόψουν τον ομφάλιο λώρο της γαλάζιας παράταξης με έναν πολιτικό, ο οποίος πέραν του ότι είναι υπόδικος, έχει μια φασίζουσα συμπεριφορά απέναντι στο κορυφαίο στέλεχός της στο Θεσσαλικό χώρο. Δεν κατανοούν άραγε στη ΝΔ ότι σημαία της αντιπολίτευσης θα γίνει στις Περιφερειακές εκλογές το 2019 ότι ο Αγοραστός είναι εχθρός του Βόλου; Η ευθύνη δική τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.