Επισημάνσεις για την Αγριά

Στις καθυστερήσεις που σύμφωνα με κατοίκους της Αγριάς, σημειώνονται στα έργα της περιοχής, επικεντρώνονται οι επισημάνσεις που τις τελευταίες ημέρες φθάνουν και στα δικά μας δημοσιογραφικά γραφεία. Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε επιστολή «αγανακτισμένου κατοίκου της Αγριάς», (όπως υπογράφει), «οι κάτοικοι ανησυχούν για την υγεία τους, καθώς ένα σύννεφο σκόνης αιωρείται σε όλη την περιοχή, από τη διέλευση χιλιάδων αυτοκινήτων ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα. Χώματα παντού, δρόμοι σκαμμένοι, λακκούβες μικρές, μεγάλες, που αποτελούν παγίδες ιδιαίτερα για οδηγούς δικύκλων, αλλά και για τα αυτοκίνητα και τους πεζούς. Αναρωτιέται κανείς, τι πρέπει να γίνεται κάθε φορά σε μια πολιτεία με αρχές, κανονισμούς, προγράμματα, οδηγίες, ώστε να τελειώνει στην ώρα του ένα έργο. Τι πρέπει να συμβαίνει κάθε φορά ώστε να υπάρχει σεβασμός, κατανόηση απέναντι στις επικίνδυνες υγειονομικά συνθήκες διαβίωσης που ένα μέρος του Δήμου Βόλου αντιμετωπίζει.
Δήμος Βόλου δεν είναι μόνο η οδός Κονταράτου, η Ερμού και η Παραλία του Βόλου. Δήμος Βόλου και φορολογούμενοι πολίτες βρίσκονται σε γειτονικές περιοχές όπως και η Αγριά, που πλήττονται σφοδρά από την αδιαφορία των αρχών που έχουν άμεση σχέση με τα δημόσια έργα τα τελευταία 2μιση χρόνια, που πλήττονται από την αναρχία και την ανομία που επικρατεί στην περιοχή αφού δεν υπάρχει αστυνόμευση, δεν υπάρχουν έλεγχοι και ο καθένας πράττει κατά βούληση.
Η θερινή περίοδος ξεκινά, με τις ατελείωτες ουρές να σχηματίζονται στην παραλιακή οδό Βόλου-Αγριάς, με τα φανάρια να λειτουργούν κανονικά φορτίζοντας επιπλέον τα οδικά δίκτυα, την σκόνη να αιωρείται παντού, τους φορολογούμενους κατοίκους Αγριάς να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, τα παιδιά τους να έρχονται αντιμέτωπα με εποχιακές αλλεργίες, τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα να κάνουν κόντρες σε μια άναρχη περιοχή…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.