«Βιαστικές οι ενέργειες της Αστυνομίας στην υπόθεση των παράνομων υιοθεσιών»

Βιάστικε η αστυνομία στην υπόθεση των παράνομων υιοθεσιών να εμπλέξει την Τρικαλινή δικηγόρο, τόνισε σήμερα στο ράδιο «ζυγός», ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων Δημ. Κοντογιάννης.

Ο κ. Κοντογιάννης αμφισβητεί την βασιμότητα των όσων ανακοινώθηκαν επισήμως από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων σημειώνοντας ότι βιάστηκε να απαγγείλει κατηγορίες χωρίς στοιχεία!

Όπως είπε μεταξύ άλλων, «να βγει ο συντάκτης του δελτίου Τύπου της Αστυνομίας να μας πει που έγιναν οι υιοθεσίες και σε πόσες εμπλέκεται η δικηγόρος» όπως και να εξειδικεύσει ποια είναι η συμμετοχή της στην εγκληματική οργάνωση, πόσες είναι οι υιοθεσίες και πότε μεσολάβησε ή ήταν παρούσα.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία. Το τελευταίο δίμηνο που αναφέρει η αστυνομία δεν υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία των υπόλοιπων εμπλεκομένων στην υπόθεση με τη δικηγόρο.

Ο κ. Κοντογιάννης χωρίς όπως είπε να κάνει παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης, εκτιμά ότι η κατηγορία για την δικηγόρο θα καταπέσει, όπως και για τον τρικαλινό συμβολαιογράφο.

Ωστόσο τόνισε ότι δεν επανορθώνεται ο διασυρμός και η ψυχική ταλαιπωρία που υπέστη ή δικηγόρος και η οικογένεια της

Όπως είπε θα αφεθούν ελεύθεροι η δικηγόρος και ο συμβολαιογράφος

Τέλος σημείωσε ότι όταν ολοκληρωθεί σήμερα το έργο της Ανακρίτριας ο δικηγορικός Σύλλογος θα κάνει διάβημα στα θεσμικά όργανα για τον τρόπο με το οποίο χειρίστηκε η Αστυνομία στην υπόθεση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.