Κατηγορούν τον Πέγιο για μένος προς τη Λάρισα

Παπαδούλης και Καλογιάννης με αφορμή τα όσα έγιναν στο τηλεοπτικό πλατό του Astra

Ο κακός χαμός έχει γίνει από την Κυριακή μεταξύ Λάρισας και Βόλου, γιατί άλλο; Για το ποδόσφαιρο. Σε αθλητική εκπομπή της τηλεόρασης του Αστρα, στην οποία συμμετέχει ως συμπαρουσιαστής και ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Βόλου, Δημήτρης Πέγιος, έγινε…πανηγύρι.

Ο αντιδήμαρχος Βόλου συγκρούστηκε με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΛ και χαρακτηρίστηκε «αστείος», «καραγκιόζης» και «καρναβάλι».

Σύγκρουση όμως είχαμε μεταξύ του κ. Πέγιου και του παρουσιαστή της εκπομπής Λάζαρου Παπαδούλη για το ποιος είναι ο…ιδιοκτήτης της εν λόγω εκπομπής. Και ενώ κάποιοι θα πίστευαν ότι ήταν μια κακή στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα, με ευθύνη όλων των συμμετεχόντων, δίνεται συνέχεια και από τον Λάζαρο Παπαδούλη, όσο και από τον εκπρόσωπο της ΑΕΛ, Γιάννη Καλογιάννη, που κατηγορούν τον κ. Πέγιο, πως τρέφει μένος για την αθλητική Λάρισα.

Διαβάζουμε από το onlarissa.gr : «Τα όσα απίστευτα έλαβαν χώρα στο τηλεοπτικό πλατό της τηλεόρασης του ASTRA το βράδυ της περασμένης Κυριακής έχουν θορυβήσει αρκετά την αθλητική Λάρισα. Η εκτός ορίων κόντρα του αντιδημάρχου κ. Πέγιου με τον υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννη Καλογιάννη αλλά και τον ίδιο τον κεντρικό παρουσιαστή της αθλητικής εκπομπής, Λάζαρο Παπαδούλη, αποτέλεσαν πρώτο θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο Λάζαρος Παπαδούλης απέδωσε τη συμπεριφορά του κ. Πέγιου στο «μένος που έχει για την αθλητική Λάρισα», συμπληρώνοντας πως «εγώ δεν έχω τίποτε μαζί του, αυτός μάλλον έχει μαζί μου».
Ο γνωστός Λαρισαίος αθλητικογράφος θυμίζει επίσης πως ο ίδιος από το 1991 μέχρι και σήμερα έλλειψε από τα τηλεοπτικά πλατό του ASTRA μόλις μία χρονιά λόγω της ενασχόλησής του με την ΠΑΕ ΑΕΛ επί ημερών του κ. Σωτηρούλη, συμπληρώνοντας πως «ο κ. Πέγιος έφυγε και γύρισε και αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Το πως ήρθε ας το καταλάβει ο καθένας. Πέρυσι θυμίζω μας έβριζε από άλλο θεσσαλικό κανάλι».
Ο κ. Παπαδούλης σημείωσε με νόημα πως «η ευθύνη και ο συντονισμός της εκπομπής είναι δική μου» για να καταλήξει πως «στην πολυετή παρουσία μου στην αθλητική δημοσιογραφία ουδέποτε προσπάθησα με βρισιές ή διάφορα σόου να κερδίσω τηλεθέαση ή ακροαματικότητα. Το ποιόν μου όπως και το ποιόν του καθενός – ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιους – είναι γνωστό σε όλη την αθλητική Θεσσαλία».

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
Με δηκτικό τρόπο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο γνωστός Λαρισαίος αθλητικογράφος και υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννης Καλογιάννης σχολίασε τα όσα συνέβησαν την Κυριακή.
Αρχικά συνεχάρη τον Λάζαρο Παπαδούλη για τη συμπεριφορά του γράφοντας τα εξής: «Μπράβο στον Λάζαρο. Αυτή τη φορά κράτησε τη σημαία ψηλά. Ταυτόχρονα φάνηκε πόσο απύθμενο είναι το τηλεοπτικό κενό της Λάρισας. Είναι αδιανόητο αυτή η ορίτζιναλ ποδοσφαιρομάνα πόλη, να μην έχει δικό της τηλεοπτικό κανάλι, δικές της αθλητικές εκπομπές. Κρίμα…»
Στη συνέχεια έριξε το… δηλητηριώδες σχόλιο: «Το άκρον άωτον της κακοψυχίας. Να έχει διαλυθεί η ομάδα σου κι εσύ να ασχολείσαι με το πέναλτι του γείτονα και το …παραπέναλτι του παραγκόβιου ομογάλακτού σου. ‘Αντε γεια και καλή αντάμωση στου Σκορδά το Χάνι!!!»
Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται η επόμενη ημέρα στην δημοφιλή αθλητική εκπομπή…

Δείτε το βίντεο με τα όσα συνέβησαν την Κυριακή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.