Αλεπού κυνηγάει και πιάνει μεγάλο φίδι στη Λίμνη Πλαστήρα

Το trikalaola.gr βρέθηκε χθες Κυριακή 3-5-2020 στην πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα Καρδίτσας για να καταγράψει βίντεο και φωτογραφίες με drone.

Όμως, καθώς πλησιάζαμε προς το φράγμα της λίμνης για νέα πλάνα, πετάγεται ξαφνικά μέσα από το δάσος και από δεξιά μας, μία μεγάλη αλεπού και περνώντας από μπροστά μας, όρμησε στην άκρη του δρόμου σε παρακείμενο μικρό χάνδακα από την αριστερή πλευρά μας και έδειχνε κάτι να κυνηγά και να παλεύει, χωρίς στην αρχή να αντιληφθούμε τι ήταν.

Εκείνη τη στιγμή και ενώ η μάχη ήταν σε εξέλιξη, σταματάμε απότομα το αυτοκίνητό μας και βγάζουμε τα κινητά μας τηλέφωνα να αποθανατίσουμε το σκηνικό που εκτυλίσσονταν μπροστά μας.

Τελικά, όπως θα δείτε στα πλάνα που κατέγραψε ο συνοδηγός, η αλεπού έπιασε το φίδι και ανηφόρισε την μικρή πλαγιά. Μόλις όμως έφτασε στην κορυφή, το φίδι ξεφεύγει από το στόμα της αλεπούς, φαίνεται πως το φίδι τσίμπησε την αλεπού και κατηφορίζει γρήγορα προς το δρόμο.

Η αλεπού το ακολουθεί και δεν χάνει το φίδι από τα μάτια της και ορμάει πάλι να το πιάσει στο 2ο ημίχρονο αυτής της “μάχης”. Η αλεπού καταφέρνει αυτή τη φορά να ακινητοποιήσει το φίδι, βάζοντας το ξανά στο στόμα της και κοιτώντας και εμάς συγχρόνως, ανηφόρισε στην πλαγιά, ρίχνοντας μια τελευταία ματιά προς εμάς που καταγράψαμε την μοναδική αυτή στιγμή και μετά εξαφανίστηκε στο δάσος.

Δείτε αυτή την καταπληκτική σκηνή που κατέγραψε αποκλειστικά το trikalaola.gr

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.