Αναλύουν τα στοιχεία για να οδηγηθούν στους δράστες

????????????????????????????????????

Με πολύ προσοχή αλλά και λεπτομέρεια οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τα στοιχεία μέσα στο σπίτι της 91χρονης γυναίκας στα Βούναινα η οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τους αδίστακτους δράστες με αποτέλεσμα λόγω της αγριότητας των χτυπημάτων να προκληθεί ο θάνατός της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι μέσα στο σπίτι της. Οι δράστες την είχαν δέσει σε μια καρέκλα και την χτύπησαν προκειμένου να μάθουν αν υπήρχαν χρήματα στο σπίτι το οποίο βρέθηκε ανακατεμένο όταν και αποκαλύφθηκε το έγκλημα.

Οι αρχές έχουν συλλέξει τα στοιχεία από την εξερεύνηση του χώρου. Τα αποτελέσματα αυτών των στοιχείων είναι πολύ σημαντικά καθώς δεν αποκλείεται να δώσουν κατεύθυνση στις έρευνες ώστε να οδηγηθούν οι αστυνομικοί στην σύλληψη των δραστών.

Τεράστια είναι και η κινητοποίηση καθώς οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το εντοπισμό των δραστών κάνοντας έρευνες σε προκαθορισμένα σημεία. Μάλιστα μέχρι χθες το βράδυ υπήρχαν και προσαγωγές υπόπτων όμως χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Πηγή: larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.