Αποφυλακίστηκε Τρικαλινός ασφαλιστής που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση

Την πόρτα των Φυλακών Τρικάλων πέρασε ο ασφαλιστής που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση χρημάτων πελατών της εταιρείας την οποία διηύθυνε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο ασφαλιστής αποφυλακίστηκε ο πρωί της περασμένης Πέμπτης, έχοντας εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του (σ.σ. είχε καταδικαστεί σε 14 χρόνια κάθειρξης, ενώ στις φυλακές όπου κρατούνταν «εργάζονταν» κιόλας κάνοντας διπλά «μεροκάματα»).

Ήταν ο πρωταγωνιστής πρωτοφανούς σκανδάλου για τα τοπικά δεδομένα, το οποίο και ξέσπασε το 2005. Τότε αποδείχθηκε ότι ο ίδιος ως διευθυντής μεγάλης, πολυεθνικής, ασφαλιστικής εταιρείας στα Τρίκαλα καταχράστηκε χρήματα των πελατών στους οποίους έταζε υψηλές αποδόσεις σε… επενδύσεις του εξωτερικού. Το σκάνδαλο είχε συγκλονίσει τότε την τοπική κοινωνία, ενώ απεδείχθη πως ήταν πολλοί οι επώνυμοι (… και λιγότερο επώνυμοι!!!) οι οποίοι είχαν πέσει στην παγίδα επενδύοντας χρήματα και ελπίζοντας σε γρήγορα κέρδη..

Ο ασφαλιστής εξαφανίστηκε από τα Τρίκαλα και παρέμενε ασύλληπτος για πολλά χρόνια, μέχρι που εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο στην… Πελοπόννησο το 2012. Εναντίον του κινήθηκε και η εταιρεία την οποία διηύθυνε.

Πηγή: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.