«Ελλήνων Συνέλευσις»: Άμεση λύση για την απεμπλοκή της χώρας μας

Πάνω από 1.500 άτομα συμμετείχαν σε πορεία στην Λάρισα

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, πραγματοποιήθηκε πορεία ενημέρωσης μελών του πολιτικού φορέα του έθνους «Ελλήνων Συνέλευσις».
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, που υπογράφει ο εκπρόσωπος Τύπου της Κ.Δ.Π. Κεντρικής Ελλάδας & Θεσσαλίας Δημήτριος Γκέκας, «οι αντίξοες καιρικές συνθήκες, συνεχής βροχή με ψυχρό άνεμο, δεν πτόησαν τους 1500 και πλέον ενεργούς πολίτες να ενημερώσουν τους Λαρισαίους για τα κληρονομικά κεφάλαια που είναι και αυτοί δικαιούχοι, καθώς και για τα αδιαμφισβήτητα και πιστοποιημένα από τη δικαιοσύνη οικονομικά εργαλεία που έχει καταθέσει για λογαριασμό της κυρίαρχης Ελληνικής δημοκρατίας ο Έλληνας Αρτέμης Σώρρας.

Στην πορεία, με την άψογη συνδρομή για την περιφρούρηση της από την Ελληνική αστυνομία, εστάλη το μήνυμα ότι η «Ελλήνων Συνέλευσις», παρά τις συκοφαντίες και την παραπληροφόρηση που δέχεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, είναι ο μόνος οργανισμός που παραθέτει την άμεση λύση για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα μνημόνια κα την φτωχοποίηση που οδήγησαν τους Έλληνες οι πολιτικές των κομμάτων που κυβερνούν τον τόπο μας.

Στέλνει όμως και ένα άλλο μήνυμα. Ότι οι ενεργοί πολίτες θα συνεχίσουν πιο εντατικά τις ενημερώσεις σε όλη την επικράτεια για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας την αλήθεια για τον κληρονομικό πλούτο που είναι τελικός δικαιούχος και ότι μπορεί να αποπληρώσει μέσω αυτού, νόμιμα, κάθε του οφειλή προς δημόσιο, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία. Ο πολιτικός φορέας του έθνους «Ελλήνων Συνέλευσις», εγκεκριμένος από τον Άρειο Πάγο στις04/09/2015 με Αρ. Πρωτοκόλλου 6199, είναι ο μοναδικός πολιτικός οργανισμός που έχει καταθέσει και έχει δεσμεύσει τις προγραμματικές του δηλώσεις στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την επόμενη μέρα που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της πατρίδας μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.