Εντυπωσιάστηκαν από την αγορά της Λάρισας οι Σέρβοι δημοσιογράφοι

Κατά την διάρκεια παρουσίασης της Σέρβικης αποστολής που έγινε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου αποδείχθηκε ότι οι δημοσιογράφοι αλλά και οι τουριστικοί πράκτορες της γειτονικής χώρας φάνηκαν καλά πληροφορημένοι για την περιοχή μας ακόμη και σε εξειδικευμένα θέματα.

Εντυπωσιάστηκαν από τα μνημεία της περιοχής, τη φυσική ομορφιά των παραλίων και τις γευστικές προκλήσεις. Οι κυρίες της αποστολής όμως που είναι η πλειοψηφία εντυπωσιάστηκαν και από την αγορά της Λάρισας. Μάλιστα δεσμεύτηκαν να κάνουν τη δική τους… εξόρμηση.

Όμως οι επισκέπτες φάνηκαν διαβασμένοι και σε άλλα πιο ειδικά θέματα. Γνώριζαν για την ανάπτυξη κέντρων αποκατάστασης στη Λάρισα και μάλιστα ρώτησαν πως ο δικός τους ασφαλιστικός φορέας θα μπορούσε να κάνει συμβάσεις με αυτά τα κέντρα για την υποδοχή ασθενών. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο φαίνεται να ανοίγεται διάπλατα και πόρτα για την ανάπτυξη ιατρικού τουρισμού με την Σερβία.

Μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια έδειξαν όταν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης αναφέρθηκε στη δρομολόγηση του Αντικαρκινικού Κέντρου στην Λάρισα που θα φέρει τεχνολογία από το CERN.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.