Επεισόδιο Αγοραστού – Κουρέτα στο περιφερειακό συμβούλιο με αφορμή τη δυσοσμία στο Βόλο

Κατά την διάρκεια επερώτησης της Περιφερειακής Παράταξης «Πρωτοβουλία» σημειώθηκε ένταση μεταξύ του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και του επικεφαλής της παράταξης Δημήτρη Κουρέτα.
Η επερώτηση αφορούσε στην Επιχορήγηση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διερεύνηση της χημικής σύστασης και της προέλευσης της δυσοσμίας στο πολεοδομικό
συγκρότημα του Βόλου.

Ενώ ο κ. Κουρέτας παρέθετε τα στοιχεία ο Περιφερειάρχης φέρεται να του είπε ότι «δεν είναι ειδικός και δεν έχει τον θεσμικό ρόλο για τα στοιχεία που παραθέτει» κάτι που εξόργισε τον επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας».

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κουρέτας με απόφαση της Κομισιόν τέλη Δεκεμβρίου του 2018 , διορίστηκε για 5 χρόνια ως μέλος της επιτροπής της υπεύθυνης για την εκτίμηση χημικών κινδύνων εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Δείτε την απόφαση της Κομισιόν που πιστοποιεί ότι ο κ. Κουρέτας είναι μέλος της επιτροπής.

Ο κ. Κουρέτας έφυγε από την αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και σε λίγη ώρα είχε στείλει την παραπάνω απόφαση σε όλα τα μέλη του συμβουλίου.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.