Έτσι δρούσε το ζευγάρι Βουλγάρων που «ρήμαξε» τη Λάρισα

Συνελήφθησαν στη Λάρισα, από αστυνομικούς στην περιοχή του Σταθμού ένα ζευγάρι Βουλγάρων, ηλικίας 29 και 20 ετών, κατηγορούμενο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Φαίνεται πως από κοινού διέπραξαν συνολικά το τελευταίο διάστημα 25 διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της πόλης με την την μέθοδο της αναρρίχησης.

Το ζευγάρι των… επισκεπτών έφτανε στη Λάρισα από την Αθήνα κυρίως απογευματινές ώρες με ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας AUDI μεγάλου κυβισμού. Το ζευγάρι επέλεξε σύμφωνα με τις διαδρομές που έχει ήδη στα χέρια της η αστυνομία όπως το ΑΤΑ, η Χαραυγή και η περιοχή του σταθμού του ΟΣΕ.

Οι δράστες δρούσαν κάθε φορά για περίπου ένα τρίωρο και στην συνέχεια αναχωρούσαν για την Αθήνα με τα κλοπιμαία. Για να εντοπίσουν τα διαμερίσματα που θα χτυπούσαν έκαναν περίπατο στους δρόμους της πόλης. Μάλιστα στην περιοχή του Σταθμού δεν δίστασαν να ανέβουν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου από τις σωλήνες φυσικού αερίου.

Τι ερευνούν οι αρχές
Οι αρχές έχουν στα χέρια τους χάρτη, ο οποίος δείχνει που κινήθηκαν μέσα στην Λάρισα το ζευγάρι των δραστών. Επίσης ερευνούν την πιθανότητα να είχαν και συνεργούς σε αυτές τους τις πράξεις. Ψάχνουν προσεκτικά τη διαδικασία που ακολουθούσαν οι δράστες μετά την κλοπή προκειμένου να πουλήσουν τα κλοπιμαία που ήταν κυρίως τιμαλφή. Πιστεύουν ότι με κάποιο τρόπο άμεσα οι δράστες τα πουλούσαν στην Βουλγαρία. Τέλος ερευνούν αν η δράση συνδέεται με αντίστοιχη ομοεθνή τους, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λάρισα.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.