Γιατί η εταιρεία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα επενδύσει στη Λάρισα

Το γύρο της Ελλάδας κάνει η αποκάλυψη του onlarissa.gr για την επενδυτική έλευση της εταιρείας συμφερόντων του διάσημου ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Λάρισα.

Μία επένδυση μεγάλου οικονομικού μεγέθους που θα έρθει να βάλει τη Θεσσαλική πρωτεύουσα για τα καλά στο χάρτη του πλέον ραγδαία αναπτυσσομένου νέου αθλήματος, του Padel. Με την ολοκλήρωσή της εξάλλου, θα είναι η μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση στην Κεντρική Ελλάδα και όχι μόνον, με 18 γήπεδα.

Ίσως γι’ αυτό και η Λάρισα – παρά την απορία πολλών – επιλέχθηκε από την εταιρεία του Ζλάταν, «Padel Zenter» για την επόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα. Βλέπετε, πρόκειται για το μεγαλύτερο αστικό κέντρο στο κέντρο της χώρας, που όμως προσελκύει ροές ανθρώπων – για διαφόρους λόγους – τουλάχιστον ακόμη από τους τρεις Θεσσαλικούς νομούς της Καρδίτσας, των Τρικάλων και του Βόλου.

Επιπρόσθετα, είναι μια περιοχή όπου επί της παρούσης, έχουν γίνει μικρής κλίμακας επενδύσεις στο συγκεκριμένο άθλημα σε ότι αφορά αθλητικές εγκαταστάσεις, που όμως επ’ ουδενί δεν μπορούν να απορροφήσουν τη μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση από το κοινό που όσο γνωρίζει το Padel, τόσο περισσότερο το λατρεύει.

Εξίσου σημαντική παράμετρος που οδήγησε στο μεγάλο deal, είναι και η έκταση των 13,8 στρεμμάτων η οποία έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που επιθυμούσε η «Padel Zenter». Να είναι δηλαδή «τόσο – όσο» κοντά στον αστικό ιστό της πόλης, αλλά και λόγω της πρότερης χρήσης της στον τομέα της διασκέδασης και της εστίασης, να διαθέτει όλες εκείνες τις απαιτούμενες υποδομές, ώστε να μη χρειαστεί περισσότερος χρόνος και χρήμα.

Έτσι, το συμβόλαιο της ενοικίασης (και όχι αγοράς όπως λανθασμένα αναπαράχθηκε από κάποιους) υπογράφηκε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας μεταξύ της μεσιτικής εταιρίας και της Λαρισινής ιδιοκτήτριας (αλλά όπως γράψαμε χθες και με ρήτρα εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο πλευρών) ώστε το project να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα.

Μετά λοιπόν τη Σουηδία και την Ιταλία, όπου φέτος θα λειτουργήσει νέο αθλητικό κέντρο Padel στο Μιλάνο, η Λάρισα και η Ελλάδα είναι ο επόμενος σταθμός της «Padel Zenter»!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Padel είναι το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ευρώπη, το οποίο αποτελεί έναν ευφυέστατο συνδυασμό των αθλημάτων τένις, σκουός και ρακέτας, με έναν εύκολο στην κατανόηση αλλά και εκτέλεση τρόπο. Η επιδραστικότητά του είναι τέτοια, που εκτιμάται πως θα αποτελέσει το επόμενο Ολυμπιακό Άθλημα!

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.